TestŐr Játék 6.adás 2016.02.07.-Megfejtés

TestŐr Játék

 

A Több mint TestŐr elöző észében feltett kérdésre a helyes válasz:

Milyen gyakorlatsorral kell indítani az edzést?

A: bemelegítő, kardió 

 

 

A helyes megfejtő:

Annau Petra

Dunaharaszti 

Gratulálunk!

Korábbi cikkeink

Egészséges erotika - Amiről feltétlenül beszélni kell A színvonalas és élvezetes szeretkezéshez az örömteli előjáték mellett a biztonságos védekezés is hozzátartozik. A lehetőségekkel és ezek érzéki alkalmazásával kapcsolatban Füredi Krisztián szexuálpszichológus és dr. Szuromi András nőgyógyász ad néhány megfontolandó tanácsot.
Az immunrendszer TESTŐRE - Káposztafélék a konyhábanVédekezőrendszerünk legfontosabb része a bél, így rá leginkább a táplálkozással tudunk hatni.
Tippek, trükkök és népi gyógymódok a kínzó tünetek ellenBár tény és való, hogy az allergiás megbetegedések robbanásszerű elterjedése a világban a modern kor emberének túlhajszolt életvitelének is köszönhető, korábban is voltak allergiások, igaz, jóval kevesebben. Nekik gyógynövények és népi praktikák segítettek a túlélésben.
Megvannak az Év Testébresztői!A Coca – Cola Testébresztő Díj jelöltjeit megismerhették a nyár folyamán, folyamatosan lehetett rájuk szavazni is, most pedig kiderült, hogy kinek sikerült a sporttársain kívül a legtöbb embert megmozdítani a közösségi fórumokon, és ki az, akinek a pályázata leginkább meggyőzte a szakmai zsűrit!
Allergia régen és maAz allergia nem civilizációs betegség. Már az ókorban is feljegyeztek olyan eseteket, amikor uralkodók virágportól kaptak köhögési rohamot.
Generációs szexkörkép – 2011A nők eltérő generációinak szexualitása a rendszerváltás hatására erősödött fel igazán, és azóta is folyamatosan változik. Tabuk nélkül próbálunk keresztmetszetet adni intim szokásainkról.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/