TestŐr Játék 63

TestŐr Játék

 

Nézze a Több mint TestŐr műsorokat és játsszon velünk! 

 

Milyen betegséget okozhat a kullancs csípés?


A: Babézia


B: Bazalioma    
             

                                                                                                                                                          

A helyes választ a Több mint TestŐr következő részéből tudhatják meg.

 

Vasárnap a TV2-n, július 5-én.

Szombaton a FEM3-on, július 11-én.

Hétfőtől péntekig a SuperTV2-n, július 6-tól július 10-ig.

 

Játszanak és nyerjék meg Sándor András Szenvedélyek hálójában című könyvét.

A helyes megfejtést (pontos név, cím, telefonszám) a jatek@tobbminttestor.hu címre várjuk.

 

Beküldési határidő: 2015. július 12.

Korábbi cikkeink

Kollagén és hyaluronsav, a feszes bőr titka? Bőrünk 75%-át kollagén alkotja. E jelentős vízmegkötő tulajdonságú összetett fehérje a bőr struktúrájának nélkülözhetetlen vázanyaga. A napsugárzás, a légszennyezés és az öregedési folyamatok nemtől függetlenül lassítják a kollagén termelést, melynek első jelei a bőr öregedése és megfakulása, a mimikai ráncok megjelenése a csontok mozgását lehetővé tévő porcszerkezet elvékonyodása. A kollagén szájon át történő adása csökkentheti az életkorral járó mimikai ráncok mélységét, fokozhatja a bőr foly
Kiránduljunk okosan!Egy friss felmérés szerint évente egymillió ember keresi fel hazánk védett természeti területeit, ami nem is meglepő, hiszen tíz nemzeti park, kilenc natúrpark, harminchat tájvédelmi körzet, százötvenkét természetvédelmi terület és másfélezernél is több védett természeti terület található az országban, amelyek közül több a Világörökségi listára is felkerült.
Pilates – valamiért mindenkinek jóAz egész testet átmozgató, látványosan feszesítő, örömteli mozgásrendszer a minőség, nem a mennyiség tornája. A legjobb edzők azokból lesznek, akik megtapasztalták, mit tesz a testtel.
Használt étolajból bioüzemanyagA legtöbb háziasszonynak gondot okoz, miként szabaduljon meg a használt étolajtól. A magyar háztartások ötvenmillió liter étolajat használnak fel évente, ám ebből csupán néhány százalék kerül szelektív módon a hulladékudvarokba. A MOL – tevékenységéhez kapcsolódva – ezt a problémát szeretetné orvosolni.
Fűből, fáról, tengerből - Bőrfeszesítő csodakencékFogyókúra közben könnyedén előfordulhat, hogy a bőr veszít rugalmasságából. Ám számos speciális készítmény közül választhatunk már, amelyek feszesítő, kötőszövet-erősítő hatóanyagokat tartalmaznak. 
10+1 legfontosabb szűrővizsgálatHiába vagyunk tünetmentesek, megeshet, hogy valamilyen betegség már lappang szervezetünkben. Dr. Endes Györgyi háziorvos segítségével összegyűjtöttük a legfontosabbakat.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/