TestŐr Játék 55

TestŐr Játék

 

Nézze a Több mint TestŐr műsorokat és játsszon velünk! 

 

Örökletes lehet-e a pikkelysömör?


A: igen

B: nem                                                            

                                                                                                                                                          

A helyes választ a Több mint TestŐr következő részéből tudhatják meg.

 

Vasárnap a TV2-n, május 10-én.

Szombaton a FEM3-on, május 16-án.

Hétfőtől péntekig a SuperTV2-n, május 11-től május 15-ig.

 

Játszanak és nyerjenek egy X-Epil otthoni szőrtelenítő termékekből összeállított ajándékcsomagot az Alveola Szépségápolási cég felajánlásával.

A helyes megfejtést (pontos név, cím, telefonszám) a jatek@tobbminttestor.hu címre várjuk.

 

Beküldési határidő: 2015. május 17.

 

Korábbi cikkeink

Érzékiség és erotika a művészetekbenA csábítás, a vágy, a testi élvezetek minden formája szinte azonnal felkelti érdeklődésünket, így talán az sem véletlen, hogy a különféle erotikus tartalmú festmények, szobrok, írások és zenék minden civilizációt erősen foglalkoztattak és máig végigkísérik életünket. Egy tárlatlátogatás, egy komolyzenei előadás meghallgatása vagy egy verseskötet olvasgatása mély érzelmeket kelthet, más megvilágításba helyezheti kapcsolatunkat. Merítsünk ötletet a művészektől! 
A szépség ára - Mit várhatunk a biokozmetikumoktól?Egyre több kozmetikumra kerül rá a „természetes”, „natúr”, esetleg a „bio” jelző – még akkor is, ha az adott termék összetevői inkább a laboratóriumok világából származnak. De akkor honnan tudhatjuk, hogy amit megveszünk, az valóban természetes összetevőket tartalmaz-e? És mit várhatunk, ha áttérünk ezek használatára?
Csábító praktikák SomávalAz érzékiség és csábítás nem a harisnyatartónál kezdődik. A megfelelő távolság, játékosság, illetve saját világunk megteremtése vonzerőnk kulcsa.
A bio nem elég!A bőr a legnagyobb szervünk, amely testsúlyunk majdnem 15%-át, összfelülete pedig átlagosan 1,4–1,6 négyzetmétert tesz ki. Azt már ki sem mernénk számolni, ekkora területen mennyi méreg felvételére képes, ha rákényszerítjük. Éppen ezért egy magára valamit is adó TestŐr nem ken akármit a bőrére!
Kiránduljunk okosan!Egy friss felmérés szerint évente egymillió ember keresi fel hazánk védett természeti területeit, ami nem is meglepő, hiszen tíz nemzeti park, kilenc natúrpark, harminchat tájvédelmi körzet, százötvenkét természetvédelmi terület és másfélezernél is több védett természeti terület található az országban, amelyek közül több a Világörökségi listára is felkerült.
Gyógyító élettérMi köze egészségünknek és vitalitásunknak otthonunk északi, keleti és északkeleti területeihez? Ez nem mindenkinek kérdés. Az indiaiak ősidők óta tudják a választ, és ha megismerjük térrendezésre vonatkozó, több ezer éves bölcsességeiket, könnyebben elkerülhetjük a betegségeket, illetve hamarabb gyógyulhatunk.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/