Szamócás krémsajt bazsalikommal

Szamócás krémsajt bazsalikommal

Szamócás krémsajt bazsalikommal

 

  

Hozzávalók 2 személyre 

50 dkg szamóca

1 tégely light krémsajt (Philadelphia vagy Linessa)

1 ek cukorpótló (Canderel pl.)

10 bazsalikomlevél

 

 

 

Elkészítése

 

A megmosott, lecsumázott szamócát harminc percre tegyük fagyasztóba, majd a krémsajtot keverjük ki az édesítővel. A bazsalikomlevelet és a fagyott epret tegyük turmixba, és pürésítsük jégkása állagúvá.

Az eperkását és a krémsajtot rétegezzük poharakba, a tetejét díszítsük bazsalikomlevelekkel.

 

< Vissza a cikkekhez Megosztás a facebookon

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/