TestŐr Játék 53

TestŐr Játék

 

Nézze a Több mint TestŐr műsorokat és játsszon velünk! 

 

A nem stabil felületen, pèldául ülőlabdán való ülés mely izmainkat erősítheti meg?

 

A: Gerinctartó izmok

B: Combhajlító izmok

 

Játszanak és nyerjenek egy X-Epil Intimo termékekből összeállított ajándékcsomagot  az Alveola Szépségápolási cég felajánlásával.

                                                                                                                                                          

A helyes választ a Több mint TestŐr következő részéből tudhatják meg.

 

Vasárnap a TV2-n, május 3-án.

Szombaton a FEM3-on, május 9-én.

Hétfőtől péntekig a SuperTV2-n, május 4-től május 8-ig.

 

Játszanak és nyerjenek egy X-Epil Intimo termékekből összeállított ajándékcsomagot  az Alveola Szépségápolási cég felajánlásával.

A helyes megfejtést (pontos név, cím, telefonszám) a jatek@tobbminttestor.hu címre várjuk.

 

Beküldési határidő: 2015. május 3.

 

Korábbi cikkeink

Gyógyító élettérMi köze egészségünknek és vitalitásunknak otthonunk északi, keleti és északkeleti területeihez? Ez nem mindenkinek kérdés. Az indiaiak ősidők óta tudják a választ, és ha megismerjük térrendezésre vonatkozó, több ezer éves bölcsességeiket, könnyebben elkerülhetjük a betegségeket, illetve hamarabb gyógyulhatunk.
Be vegan!Nem is gondolnánk, hogy már azzal is „szennyezzük” környezetünket, hogy a vasárnapi ebédnél zöldségek helyett a húst részesítjük előnyben! Igen, a veganizmus nem egy táplálkozással kapcsolatos rögeszme, sokkal inkább gondolkodásmód és komplex életvitel egészségünk és bolygónk védelmében.
Monoton, mégsem unalmasA monodiéták alatt meghatározott ideig, kizárólag egyfajta étel fogyasztható. Ezekkel akkor is lehet fogyni, ha az adott étel nem kifejezetten fogyókúrás. A szervezetnek az emésztés megkönnyítéséhez ugyanis sokszor az is elegendő, ha nem kell szétválasztania a szervezetnek a bevitt élelmiszerekből a fehérjét, a szénhidrátot, a keményítőt és a zsírokat.
Ráncba szedett életArcunk egy olyan térkép, amelyen helyet kapnak fontos életeseményeink lenyomatai. Ha megtanulunk olvasni ebben a szimbólumrendszerben, feltárul előttünk az arc mögött álló ember személyisége, életútja, egészségi állapota.
Fehérnemű-etikett A láthatatlan erotikus vértezetNincs két egyforma nő. Sőt még egyetlen mindig ugyanolyan nő sincs, hiszen annyi átalakulásra képes: házi tündérből szexistennő tud lenni, vagy éppen határozott üzletasszonyból melegszívű édesanya. Ekkora változékonyságnál természetes, ha az is ezerféle van, ami akkor is tud finomságot, izgalmat, érzékiséget sugározni, ha senki sem látja: a fehérnemű.
Fogyókúra az ayurvéda jegyébenEszünk örömünkben, bánatunkban. A táplálkozás a modern társadalomban már korántsem a létfenntartást szolgálja, sokkal inkább lelki állapotunk ingadozásához igazodik. És minél inkább azon igyekszünk, hogy lefaragjunk a feleslegből, annál nehezebben megy. Ám ha testalkatunkhoz programozzuk a diétát, a siker garantált.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/