TestŐr Játék 48 - Nyertes

TestŐr Játék

 

A Több mint TestŐr Láb részében feltett kérdésre a helyes válasz:

 

Mivel távolíthatóak el a leghatékonyabban a cipőnk belsejében megtapadt gombák, baktèriumok?

B. UV-C fénnyel



Nyertesünk: Nagy Regina, Aparhant

 

Gratulálunk!

 

 

Korábbi cikkeink

Gyógynövény enciklopédia - Természetes segítség a fogyáshozBetűrendbe gyűjtöttük azokat a gyógynövényeket, amelyek a fogyókúrában is kiváló társak. Legtöbb közülük a kertekben is megtalálható, és csak arra várnak, hogy elfogadjuk az egészségünket védő, jótékony ajándékaikat.
DiétamustraRégi fogyókúrák új köntösben. Összegyűjtöttük azokat a diétákat, amelyek alapelvei nem új keletűek ugyan, de hatásosságuk miatt újra és újra terítékre kerülnek.
Korhoz (nem) kötött gyerekvállalás?33 év fölött már kisebb az esély szülni. Az is bizonyított, hogy olykor a sikertelen próbálkozások okát saját szüleinkben kereshetjük.  
ImmuntesztSokan nem is tudják, hogy mi állhat a gyakori betegségeik mögött. Ma Magyarországon negyvenezer primer immunhiányos beteg élhet úgy, sokan nem is tudnak betegségükről. Krónikus fáradság, hasmenés, visszatérő fülfolyás vagy bakteriális arcüreggyulladás – ezeket a betegségeket nem vesszük komolyan, egyszeri problémaként kezeljük.
Fűből, fáról, tengerből - Bőrfeszesítő csodakencékFogyókúra közben könnyedén előfordulhat, hogy a bőr veszít rugalmasságából. Ám számos speciális készítmény közül választhatunk már, amelyek feszesítő, kötőszövet-erősítő hatóanyagokat tartalmaznak. 
Gyógyulás a természet erejével A föld belsejéből feltörő termálvízforrásokat ma már nemcsak azok keresik fel, akik a legkülönbözőbb testi bajoktól szenvednek, hanem olyanok is, akik számára a termálvizes fürdőzés tökéletes megoldás a modern életformával együtt járó stressz oldására is.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/