TestŐr Játék 48.adás 2015.11.29

TestŐr Játék


Nézze a Több mint TestŐr műsorokat és játsszon velünk! 

 

Kiválthatóak - e a kozmetikumokban a parabének természetes tartósítószerekkel?

A: igen 

B: nem



A helyes választ a Több mint TestŐrből tudhatják meg.

Játszanak és nyerjenek egy BaByliss Meleglevegős hajformázó készüléket az Alveola Szépségápolási cég felajánlásával .                                                                                                               

Korábbi cikkeink

Alternatív alternatívákRendezd át a lakásod, képzeld el, hogy egészséges vagy, alakítsd át a táplálkozásod – és teljesedj ki, mint a szivárvány. Sokféle hívó szó s még több információ közepette a kérdés egy: hogyan gyógyulhatok meg?
Hitek és tévhitekA városi legenda szerint a mikrohullámú sütő és a mobiltelefon rákot okozhat, miközben fogalmunk sincs arról, hogy a kék fényű ébresztőórás rádió vagy a horkolás is hasonló hatású lehet.
A fenntartható építészet alapjai - Nem a házzal indul az ökologikus építészet!Az épületek az összes energia felhasználás nagyjából 40 százalékát teszik ki, így egyértelmű, hogy ezen kellene spórolni. És úgy tűnik, lehet is. 
Az öt elemen alapuló táplálkozásGyógyító menü fából, fűből, tűzből...Ha nem az ételek kalóriájára, hanem energiájára figyelünk, változatosan étkezhetünk – és súlyunk sem lesz az ellenségünk. Ahogy a világegyetemet, úgy szervezetünket is az öt alapelem alkotja, irányítja. Amikor a fa, a tűz, a föld, a fém és a víz elem egyensúlyban van, testileg és lelkileg is egészségesek vagyunk. Ennek elérésében segít az öt elem tana szerinti táplálkozás.
Élményterápia a trópusokonGyógyulás Srí Lankán - Különleges módszer segítségével adnak gyógyulási esélyt problémás fiataloknak Srí Lankán. A hazai szakemberekből álló csapat egyedülálló módszerrel segít a tinédzsereknek és családjuknak az újrakezdésben.
DiétamustraRégi fogyókúrák új köntösben. Összegyűjtöttük azokat a diétákat, amelyek alapelvei nem új keletűek ugyan, de hatásosságuk miatt újra és újra terítékre kerülnek.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/