TestŐr Játék 45 - Nyertes

TestŐr Játék

 

A Több mint TestŐr Táplálkozási zavar részében feltett kérdésre a helyes válasz:

 

Okozhatnak -e a felhalmozódott zsigeri zsírok egészségügyi problémát?

A. igen

 

 

Nyertesünk: Sinka Éva, Budaörs

 

Gratulálunk!

Korábbi cikkeink

Vegyszermentes mindennapokNincs olyan életterületünk, ahol ne használnánk töméntelen mennyiségű vegyszert – feleslegesen. Egy kertben vagy éppen a rovarok elleni hadjáratban rengeteg olyan természetes anyag lehet a segítségünkre, amellyel ugyanazt a hatást érjük el, mint a kemikáliákkal, csak sokkal kíméletesebben. Összeállításunkban olyan módszereket mutatunk be, amelyekkel házon belül és kívül is környezettudatosak lehetünk.
Gazdi süti a kutyasütitKevesen kezdjük bevásárlásunkat az üzletek állateledeles polcainál. Találomra válogatunk a zacskók és konzervek között, pedig ezt is sokkal tudatosabban kellene!
Csak feszesen!Valóban feszesíthet az a gyümölcs, amely hizlal, és a fagyasztott is lehet ugyanolyan hatásos, mint a friss? Ennek jártunk utána. 
Testkezelés a jövőből - Vadonatúj zsírbontó technikákA kozmetikai gépek testformáló hatékonysága nem vitatott. Már csak az a kérdés, hogyan válasszunk az ufóra vagy éppen tappancsos polipra hasonlító gépek közül. Ebben segítünk összeállításunkkal. 
Miből vegyünk biot? Bevásárló-lista tudatos fogyasztóknak Ha minden élelmiszerből csakis bio-termelésűt teszünk a bevásárlókosárba, a számla sem lesz alacsony. De van mód arra, hogy ésszerűen és takarékosan válasszunk, mégis egészségesen táplálkozzunk.
Allergia régen és maAz allergia nem civilizációs betegség. Már az ókorban is feljegyeztek olyan eseteket, amikor uralkodók virágportól kaptak köhögési rohamot.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/