TestŐr Játék 44

TestŐr Játék

 

Nézze a Több mint TestŐr műsorokat és játsszon velünk! 

 

Teljes èletmódvàltàsra van-e szüksége annak, akinek csavarokat építettek a gerincebe?

A. igen

B. nem        

                                                                                                                                                              

A helyes választ a Több mint TestŐr következő részéből tudhatják meg.

 

Vasárnap a TV2-n, február 22-én.

Szombaton a FEM3-on, február 28-án.

Hétfőtől péntekig a SuperTV2-n, február 21-től február 27-ig.

 

Játszanak és nyerjenek nyeremény egy Solanie professzionális testápoló termékekből összeállított ajándékcsomagot az Alveola Szépségápolási cég felajánlásával. 

 

A helyes megfejtést (pontos név, cím, telefonszám) a jatek@tobbminttestor.hu címre várjuk.

 

Beküldési határidő: 2015. március 1.

Korábbi cikkeink

50 fölött is aktívanA közvélemény szerint az 50 fölötti korosztály már csak legyint, ha az erotikáról van szó. A valóság azonban nem ezt bizonyítja: a férfiak és nők az érettebb években is igénylik a minőségi szexualitást. Vagyis ebben a korban sem szabad lemondani az érzékiségről!
Érzékiség és erotika a művészetekbenA csábítás, a vágy, a testi élvezetek minden formája szinte azonnal felkelti érdeklődésünket, így talán az sem véletlen, hogy a különféle erotikus tartalmú festmények, szobrok, írások és zenék minden civilizációt erősen foglalkoztattak és máig végigkísérik életünket. Egy tárlatlátogatás, egy komolyzenei előadás meghallgatása vagy egy verseskötet olvasgatása mély érzelmeket kelthet, más megvilágításba helyezheti kapcsolatunkat. Merítsünk ötletet a művészektől! 
Élményterápia a trópusokonGyógyulás Srí Lankán - Különleges módszer segítségével adnak gyógyulási esélyt problémás fiataloknak Srí Lankán. A hazai szakemberekből álló csapat egyedülálló módszerrel segít a tinédzsereknek és családjuknak az újrakezdésben.
BB – az új őrületMinden nő imádja, használja, és már szinte mindegyik kozmetikai márka piacra dobta saját BB krémjét. Utánanéztünk, mit tud!
Szeretettel táplálom a testemet – és fogyok…Igen, ilyen is van! Az embernek egyetlen dolgot szükséges betartania ahhoz, hogy elérje és megtartsa ideális súlyát: azt kell fogyasztania, amit a szervezete szeret.
Hüvelyesek – egy TestŐrnek ismernie kell őket!Méltatlanul jár el, aki puffasztó hatása miatt száműzi étrendjéből a hüvelyeseket, amelyek nagy fehérjetartalmuk miatt minden évszakban önálló fogásként is megállják a helyüket. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/