TestŐr Játék 4.adás 2016.01.24.-Megfejtés

TestŐr Játék

 

A Több mint TestŐr elöző észében feltett kérdésre a helyes válasz:

Mihez szükséges a kalcium?
A: csontok egészsége 

 

A helyes megfejtő:

Mészáros Imréné

Sződ 

Gratulálunk!

Korábbi cikkeink

Ők hogy csinálják? Sztárok szépségtitkaiHollywood sztárjai látszólag mindig csúcsformában vannak. A legszebb és legnépszerűbb színésznők hétköznapokon is alkalmazható praktikáit bárki kipróbálhatja!
Időtálló népi gyógymódok - XIX–XX. századi megoldásokFaluhelyen, főként az elmaradott területeken, évszázadokon keresztül nem jutottak „hivatalos” orvosi ellátáshoz a XIX. században. Minden családban volt olyan személy, aki nemzedékről nemzedékre örökített tapasztalatok alapján a kisebb betegségeket házilag kúrálta, ismerte az alapvető gyógyfüveket, ellátta a sebeket. 
Új élet egy új módszerrelA hosszú ideje húzódó deréksajgásra vagy az évenkénti több becsípődésre ma már a hagyományos orvosláson alapuló, modern gyógyászati eljárások is megoldást kínálnak. 
Miből vegyünk biot? Bevásárló-lista tudatos fogyasztóknak Ha minden élelmiszerből csakis bio-termelésűt teszünk a bevásárlókosárba, a számla sem lesz alacsony. De van mód arra, hogy ésszerűen és takarékosan válasszunk, mégis egészségesen táplálkozzunk.
Zöld kávétól pörög a napAusztráliában, az USA-ban és Nyugat-Európában már régóta hódít az instant zöld kávé keverék. Nálunk is egyre többen váltanak a hagyományos kávéról a könnyen elkészíthető és egészséges reggeli italra, ami élénkítő fogyasztószer is egyben.
Megvannak az Év Testébresztői!A Coca – Cola Testébresztő Díj jelöltjeit megismerhették a nyár folyamán, folyamatosan lehetett rájuk szavazni is, most pedig kiderült, hogy kinek sikerült a sporttársain kívül a legtöbb embert megmozdítani a közösségi fórumokon, és ki az, akinek a pályázata leginkább meggyőzte a szakmai zsűrit!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/