Kókuszlisztes palacsinta

Gyors és diétás kókuszlisztes palacsinta (cukor, tejtermék és gabona hozáadása nélkül)

 

Kókuszlisztes palacsinta  

HOZZÁVALÓK (2 db palacsintához):

 

2 tojás

2 ek. (kb. 12g) kókuszliszt

egy csipet szódabikarbóna

stevia, vanília ízlés szerint

annyi víz, amennyitől palacsintatészta állagú lesz (kb. 3-4 ek.)

 

Elkészítés:

A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a szódabikarbónát, édesítjük, majd beletesszük a kókuszlisztet is, végül pedig kellő mennyiségű vizet adagolunk hozzá.

Kókuszzsíron sütjük ki a palacsintákat.

 

A palacsintákat megtölthetjük cukormentes lekvárral, vagy ha az éppen nincsen otthon, akkor akár pürésített gyümölccsel is.

Csokikrémet is készíthetünk házilag, ha egy doboz kókuszkrémet kikeverünk egy ek. kakaóporral, valamint tetszőleges mennyiségű édesítővel. A kikevert krémet kemény habbá is verhetjük, majd hűtőbe tehetjük, hogy valamelyest megkeményedjen, és könnyebben lehessen kenni.

Virágh Barbara

táplálkozási tanácsadó

 

Korábbi cikkeink

Alternatív négyesÉtrend, művészet, lélekgondozás és élménybomba
Modern társkereső - Romantikával és kalandokkal fűszerezveA mai nők és férfiak egyik legnagyobb problémája a párkeresés. Hogy megkönnyítsük az egyedülállók helyzetét, górcső alá vettük az egyes társkeresési csatornákat, és feltérképeztük a legújabb lehetőségeket. 
Fehérnemű-etikett A láthatatlan erotikus vértezetNincs két egyforma nő. Sőt még egyetlen mindig ugyanolyan nő sincs, hiszen annyi átalakulásra képes: házi tündérből szexistennő tud lenni, vagy éppen határozott üzletasszonyból melegszívű édesanya. Ekkora változékonyságnál természetes, ha az is ezerféle van, ami akkor is tud finomságot, izgalmat, érzékiséget sugározni, ha senki sem látja: a fehérnemű.
Arcra fel!Mit tegyünk, ha nem szeretünk tükörbe nézni? A teljes plasztikai műtétek visszahozhatják veszni látszó önbizalmunkat, de olyan változásokat is eredményezhetnek, amely komoly személyiségátalakulást követel.  
StressztelenülA stressz a szervezet egészét rombolja, és a bőrön is otthagyja kézjegyét. Védekezzünk! 
Érzékiség és erotika a művészetekbenA csábítás, a vágy, a testi élvezetek minden formája szinte azonnal felkelti érdeklődésünket, így talán az sem véletlen, hogy a különféle erotikus tartalmú festmények, szobrok, írások és zenék minden civilizációt erősen foglalkoztattak és máig végigkísérik életünket. Egy tárlatlátogatás, egy komolyzenei előadás meghallgatása vagy egy verseskötet olvasgatása mély érzelmeket kelthet, más megvilágításba helyezheti kapcsolatunkat. Merítsünk ötletet a művészektől! 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/