TestŐr Játék 55 - Nyertes

TestŐr Játék

 

A Több mint TestŐr Tavaszi praktikák részében feltett kérdésre a helyes válasz:

 

Örökletes lehet-e a pikkelysömör?


A: igen

                                                       

 

Nyertesünk: Antanek Péter, Szakály

 

Gratulálunk!

Korábbi cikkeink

Fűből, fáról, tengerből - Bőrfeszesítő csodakencékFogyókúra közben könnyedén előfordulhat, hogy a bőr veszít rugalmasságából. Ám számos speciális készítmény közül választhatunk már, amelyek feszesítő, kötőszövet-erősítő hatóanyagokat tartalmaznak. 
Kis lábon, nagykanállalKörnyezettudatos nyaralásunk fejben kezdődik, itthon folytatódik és nyaralás közben sem ér véget. Hol és hogyan hagyjuk magunk után a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot utazásunk során?
Zöld kávétól pörög a napAusztráliában, az USA-ban és Nyugat-Európában már régóta hódít az instant zöld kávé keverék. Nálunk is egyre többen váltanak a hagyományos kávéról a könnyen elkészíthető és egészséges reggeli italra, ami élénkítő fogyasztószer is egyben.
Fogyni a megújulásértA vérünk 3 hónap alatt cserélődik ki teljesen, a bőrsejtek 28 nap alatt, míg a tüdősejtek 70 nap alatt újulnak meg. A helyes, jó minőségű táplálkozással, diétával megfelelő táptalajt tudunk biztosítani sejtjeinknek és testünknek a megújuláshoz.
Alternatív alternatívákRendezd át a lakásod, képzeld el, hogy egészséges vagy, alakítsd át a táplálkozásod – és teljesedj ki, mint a szivárvány. Sokféle hívó szó s még több információ közepette a kérdés egy: hogyan gyógyulhatok meg?
Együnk tésztát!Egészségünk érdekében elengedhetetlen, hogy táplálkozásunk is egészséges legyen, kiegyensúlyozott, tápanyagokban, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag étkezést folytassunk.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/