TestŐr Játék 52

TestŐr Játék

 

Nézze a Több mint TestŐr műsorokat és játsszon velünk! 

 

Szükséges-e màr gyermekkorban elkezdeni a napvèdő szerek használatát?


A: igen


B: nem   


                                                                                                                                                               

A helyes választ a Több mint TestŐr következő részéből tudhatják meg.

 

Vasárnap a TV2-n, április 19-én.

Szombaton a FEM3-on, április 25-én.

Hétfőtől péntekig a SuperTV2-n, április 20-tól április 24-ig.

 

Játszanak és nyerjenek egy Solanie professzionális Szőlő-hialuron arcápoló termékekből összeállított ajándékcsomagot az Alveola Szépségápolási cég felajánlásával valamint a 3 db 5.000 Ft értékű ajándékutalvány egyikét, a reform- és gyógytermékeket forgalmazó Bijó Szakáruház jóvoltából.

A helyes megfejtést (pontos név, cím, telefonszám) a jatek@tobbminttestor.hu címre várjuk.

 

Beküldési határidő: 2015. április 26.

 

Korábbi cikkeink

Édes méreg – lassan ölA cukor közel kétezer éves története során leginkább az elmúlt néhány évtizedben jelent valódi problémát az egészségünkre nézve, amely főként a cukorgyártás fejlődésének és annak köszönhető, hogy ma már a legtöbb élelmiszerben megtalálhatók a fehér kristályszemek. 
Gyógyszeres fiókÉvek óta sokunk fejében él az elképzelés, hogy az étrend-kiegészítők rendszeres szedésével több betegség is megelőzhető.
Pilates – valamiért mindenkinek jóAz egész testet átmozgató, látványosan feszesítő, örömteli mozgásrendszer a minőség, nem a mennyiség tornája. A legjobb edzők azokból lesznek, akik megtapasztalták, mit tesz a testtel.
Genetikailag is hordozhatunk tüdőbetegségetA dohányzás számos tüdőbetegséget okozhat, de vannak olyan nehezen felismerhető betegségek, amelyeket születésünktől fogva hordozhatunk magunkban. Ezek a betegségek olykor már túl későn kerülnek az orvosok látószögébe, és a tüdő transzplantáció elkerülhetetlen. Az az Alpha-1 antitripszin hiány diagnosztikájában első és legfontosabb, hogy gondoljunk rá! Sajnos sok gyerek születik Alpha-1 antitripszin hiányos genetikai betegséggel, sajnos ezeknek a gyerekeknek a fele nem éri meg a felnőttkort az e
Sztárok kulisszatitkai - Ahogyan ők csináljákSztárok kulisszatitkai: A megelőzés, mozgás, a jó stressz, szerencse, test és lélek harmóniája, az egészség maga a harmónia
A szerelem vakA mai vizualizált világban a nemi ösztönt főképp a minél tökéletesebb test látványa indítja be. Ezt nagyban befolyásolják a reklámok „emberképei”. De mi a helyzet azokkal, akik ezeket nem látják? Vajon csak a szemünk az egyetlen érzék(i) szervünk?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/