TestŐr Játék 51.adás 2015.12.20.-Megfejtés

TestŐr Játék

 

A Több mint TestŐr elöző észében feltett kérdésre a helyes válasz:

Milyen kémhatásúak a vegán tusfürdők?
A: Lúgos

 

A helyes megfejtő:

Udvardy Szilvia

Celldömölk

Gratulálunk!

Korábbi cikkeink

Paleo rakott zellerPaleo rakott  zeller
A legérzékibb filmek - Csók és (mű)könnyRengeteg kritika éri a romantikus filmeket (főleg a férfiaktól), mondván: közhelyesek, kiszámíthatók, nyálasak és túl sok bennük a rózsaszín… A lelkünk mélyén tudjuk, hogy ezeknek van is némi alapja, de kit érdekel?! A nők többsége ugyanis imádja az ilyen filmeket, a csókokat és a könnyeket – még akkor is, ha mi sírunk a végén.
Peller Mariann anyaotthonba látogatott Ki tudná jobban átérezni az otthonukat elvesztett, gyermekes nők helyzetét, mint egy édesanya. Peller Mariann ezért is állt azon jótékonysági program mellé, melynek keretén belül a szervezők és a műsorvezető házhoz viszik az egészséget. Az immár kétgyermekes édesanya olyan csomaggal érkezik a nehézsorsú édesanyákhoz és gyermekeikhez, amely segítséget jelent az édesanyák egészségének megőrzésében. A kicsik játékot, anyukáik pedig vitaminokat kapnak, illetve az MSD Pharma Hungary Kft. segítségéve
Testkezelés a jövőből - Vadonatúj zsírbontó technikákA kozmetikai gépek testformáló hatékonysága nem vitatott. Már csak az a kérdés, hogyan válasszunk az ufóra vagy éppen tappancsos polipra hasonlító gépek közül. Ebben segítünk összeállításunkkal. 
Csipetnyi egészségA parajdi sóbánya mintájára Budapesten meglepő helyen, egy légoltalmi helyiségében gyógyító sópincét alakítottak ki, hogy gyerekek és felnőttek egyaránt enyhülést találjanak krónikus légúti bajaikra. 
Nőakadémia - Hogyan láttassuk magunkat fiatalabbnak?Öregedő arcbőr, ritkuló haj, kerekedő idomok… 45-50 éves kor körül válik egyértelművé az idő vasfoga. Beletörődés helyett inkább fogadjuk meg a „sorstárs” stylist tanácsait.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/