TestŐr Játék 51.adás 2015.12.20.-Megfejtés

TestŐr Játék

 

A Több mint TestŐr elöző észében feltett kérdésre a helyes válasz:

Milyen kémhatásúak a vegán tusfürdők?
A: Lúgos

 

A helyes megfejtő:

Udvardy Szilvia

Celldömölk

Gratulálunk!

Korábbi cikkeink

A legérzékibb filmek - Csók és (mű)könnyRengeteg kritika éri a romantikus filmeket (főleg a férfiaktól), mondván: közhelyesek, kiszámíthatók, nyálasak és túl sok bennük a rózsaszín… A lelkünk mélyén tudjuk, hogy ezeknek van is némi alapja, de kit érdekel?! A nők többsége ugyanis imádja az ilyen filmeket, a csókokat és a könnyeket – még akkor is, ha mi sírunk a végén.
Népbetegség – nem csak MagyarországonAz allergia nem kímél egyetlen népcsoportot és földrészt sem, nincs olyan hely, ahol ne szenvednének ettől a betegségtípustól: világszerte több mint négyszázmillió ember nevezhető allergiásnak!
A bio nem elég!A bőr a legnagyobb szervünk, amely testsúlyunk majdnem 15%-át, összfelülete pedig átlagosan 1,4–1,6 négyzetmétert tesz ki. Azt már ki sem mernénk számolni, ekkora területen mennyi méreg felvételére képes, ha rákényszerítjük. Éppen ezért egy magára valamit is adó TestŐr nem ken akármit a bőrére!
Időtálló népi gyógymódok - XIX–XX. századi megoldásokFaluhelyen, főként az elmaradott területeken, évszázadokon keresztül nem jutottak „hivatalos” orvosi ellátáshoz a XIX. században. Minden családban volt olyan személy, aki nemzedékről nemzedékre örökített tapasztalatok alapján a kisebb betegségeket házilag kúrálta, ismerte az alapvető gyógyfüveket, ellátta a sebeket. 
Híresek és természetesekAz ismertséget többféleképpen is ki lehet használni. Szerencsére van, aki a jó ügy mellett, a környezet védelmében kampányol – ahogy vendégeink is.
Alternatív négyesÉtrend, művészet, lélekgondozás és élménybomba

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/