TestŐr Játék 44.adás 2015.11.01.

TestŐr Játék


Nézze a Több mint TestŐr műsorokat és játsszon velünk! 

 

Lehet - a vèkony embereknek is zsírmája?
A: igen 
B: nem



A helyes választ a Több mint TestŐrből tudhatják meg.

Játszanak és nyerjenek egy Solanie professzionális Szőlő-hialuron arcápoló termékekből összeállított ajándékcsomagot az Alveola Szépségápolási cég felajánlásával .

                                                                                                                                         

Korábbi cikkeink

3 lépéses hajápolás: A tökéletes haj és tartós frizura titka3 lépéses hajápolás: A tökéletes haj és tartós frizura titka
Ők hogy csinálják? Sztárok szépségtitkaiHollywood sztárjai látszólag mindig csúcsformában vannak. A legszebb és legnépszerűbb színésznők hétköznapokon is alkalmazható praktikáit bárki kipróbálhatja!
Gyógyulás a természet erejével A föld belsejéből feltörő termálvízforrásokat ma már nemcsak azok keresik fel, akik a legkülönbözőbb testi bajoktól szenvednek, hanem olyanok is, akik számára a termálvizes fürdőzés tökéletes megoldás a modern életformával együtt járó stressz oldására is.
Top 10 arcfiatalító eljárás Melyik nő – és egyre több férfi – tudna ellenállni egy kényeztető arckezelésnek, amelynek nem utolsósorban a gravitációt meghazudtoló hatása is bizonyított! A megoldások összegyűjtésében, amelyeknek köszönhetően akár eggyel jobb formánkat láthatjuk viszont a tükörben, Hantos Tímea kozmetikus volt a segítségünkre.
Használt étolajból bioüzemanyagA legtöbb háziasszonynak gondot okoz, miként szabaduljon meg a használt étolajtól. A magyar háztartások ötvenmillió liter étolajat használnak fel évente, ám ebből csupán néhány százalék kerül szelektív módon a hulladékudvarokba. A MOL – tevékenységéhez kapcsolódva – ezt a problémát szeretetné orvosolni.
BeteljesületlenülForró éjszakák, vad vagy éppen finom érintések, halk sóhajok, fojtott kiáltás. Orgazmus. Majd lassul a szapora lélegzetvétel, és könnyedséggel vegyes boldogság lesz úrrá rajtunk. Vagy mégsem? 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/