TestŐr Játék 43.adás 2015.10.25-Megfejtés

TestŐr Játék

 

A Több mint TestŐr elöző észében feltett kérdésre a helyes válasz:

Melyik tipikus görög édesség?
A: halva 

A helyes megfejtő:

Sárvári  Anikó

Berettyóújfalu

 

Gratulálunk!

Korábbi cikkeink

A legérzékibb filmek - Csók és (mű)könnyRengeteg kritika éri a romantikus filmeket (főleg a férfiaktól), mondván: közhelyesek, kiszámíthatók, nyálasak és túl sok bennük a rózsaszín… A lelkünk mélyén tudjuk, hogy ezeknek van is némi alapja, de kit érdekel?! A nők többsége ugyanis imádja az ilyen filmeket, a csókokat és a könnyeket – még akkor is, ha mi sírunk a végén.
Élményterápia a trópusokonGyógyulás Srí Lankán - Különleges módszer segítségével adnak gyógyulási esélyt problémás fiataloknak Srí Lankán. A hazai szakemberekből álló csapat egyedülálló módszerrel segít a tinédzsereknek és családjuknak az újrakezdésben.
DiétamustraRégi fogyókúrák új köntösben. Összegyűjtöttük azokat a diétákat, amelyek alapelvei nem új keletűek ugyan, de hatásosságuk miatt újra és újra terítékre kerülnek.
Ők hogy csinálják? Sztárok szépségtitkaiHollywood sztárjai látszólag mindig csúcsformában vannak. A legszebb és legnépszerűbb színésznők hétköznapokon is alkalmazható praktikáit bárki kipróbálhatja!
Időtálló népi gyógymódok - XIX–XX. századi megoldásokFaluhelyen, főként az elmaradott területeken, évszázadokon keresztül nem jutottak „hivatalos” orvosi ellátáshoz a XIX. században. Minden családban volt olyan személy, aki nemzedékről nemzedékre örökített tapasztalatok alapján a kisebb betegségeket házilag kúrálta, ismerte az alapvető gyógyfüveket, ellátta a sebeket. 
Csipetnyi egészségA parajdi sóbánya mintájára Budapesten meglepő helyen, egy légoltalmi helyiségében gyógyító sópincét alakítottak ki, hogy gyerekek és felnőttek egyaránt enyhülést találjanak krónikus légúti bajaikra. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/