TestŐr Játék 40 - Nyertes

TestŐr Játék

 

A Több mint TestŐr Népbetegségek részében feltett kérdésre a helyes válasz:

 

Örökölhető-e a víszérbetegségre való hajlam?

A: igen



Nyertesünk: Schwarczné Nagy Loretta, Lébény

 

Gratulálunk!

 

Korábbi cikkeink

A titokzatos kórMindenkire hatással van, és egy a négyhez a megbetegedés esélye.
Az inzulinrezisztencia esetén sem kell lemondani a desszertekrőlAz inzulinrezisztencia esetén sem kell lemondani a desszertekről
Bomba alak 3 nap alattAz eredményes alakformáláshoz megfelelő táplálkozásra, izomfejlesztésre, és lokális problémakezelésre van szükség. A Turbo Bikini programmal mindössze három nap alatt látványos eredményeket lehet elérni az alakformálásban.
Testkezelés a jövőből - Vadonatúj zsírbontó technikákA kozmetikai gépek testformáló hatékonysága nem vitatott. Már csak az a kérdés, hogyan válasszunk az ufóra vagy éppen tappancsos polipra hasonlító gépek közül. Ebben segítünk összeállításunkkal. 
Együnk tésztát!Egészségünk érdekében elengedhetetlen, hogy táplálkozásunk is egészséges legyen, kiegyensúlyozott, tápanyagokban, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag étkezést folytassunk.
Az öt elemen alapuló táplálkozásGyógyító menü fából, fűből, tűzből...Ha nem az ételek kalóriájára, hanem energiájára figyelünk, változatosan étkezhetünk – és súlyunk sem lesz az ellenségünk. Ahogy a világegyetemet, úgy szervezetünket is az öt alapelem alkotja, irányítja. Amikor a fa, a tűz, a föld, a fém és a víz elem egyensúlyban van, testileg és lelkileg is egészségesek vagyunk. Ennek elérésében segít az öt elem tana szerinti táplálkozás.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/