TestŐr Játék 40.adás 2015.10.04.

TestŐr Játék

 

Nézze a Több mint TestŐr műsorokat és játsszon velünk! 

 

Milyen ételekkel tudjuk a szervezet PH értékét lugos irányba mozdítani?                                                            

A:húsokkal                                                                                                                              

B: zöldségekkel                                                                                                                                                            

A helyes választ a Több mint TestŐrből tudhatják meg.

  Játszanak és nyerjenek egy pH Complex(péhá komplex) étrend-kiegészítő italt az Alveola Szépségápolási cég felajánlásával valamint  játékunk minden helyes megfejtője 25 %-os kedvezményre jogosító kupont kap a Lifestars.hu webshopba, mellyel kedvezményesen vásárolható meg az Ördögnyelv és a T-kód termékcsalád.       

Korábbi cikkeink

Top 10 arcfiatalító eljárás Melyik nő – és egyre több férfi – tudna ellenállni egy kényeztető arckezelésnek, amelynek nem utolsósorban a gravitációt meghazudtoló hatása is bizonyított! A megoldások összegyűjtésében, amelyeknek köszönhetően akár eggyel jobb formánkat láthatjuk viszont a tükörben, Hantos Tímea kozmetikus volt a segítségünkre.
BeteljesületlenülForró éjszakák, vad vagy éppen finom érintések, halk sóhajok, fojtott kiáltás. Orgazmus. Majd lassul a szapora lélegzetvétel, és könnyedséggel vegyes boldogság lesz úrrá rajtunk. Vagy mégsem? 
ImmuntesztSokan nem is tudják, hogy mi állhat a gyakori betegségeik mögött. Ma Magyarországon negyvenezer primer immunhiányos beteg élhet úgy, sokan nem is tudnak betegségükről. Krónikus fáradság, hasmenés, visszatérő fülfolyás vagy bakteriális arcüreggyulladás – ezeket a betegségeket nem vesszük komolyan, egyszeri problémaként kezeljük.
Láthatatlan védelem
Top terápiákA betegségmegelőzés és a gyógyítás napjainkban új utakon jár: jobban mondva egy kamrában várja a pácienseket. Összeállításunkból megismerheted azokat a gyógymódokat, amelyek első hallásra talán extrémnek tűnhetnek, ám annál inkább hasznodra válhatnak.
Update Illatos-omlós csirkemell, zöldséges sült update tésztával Update Illatos-omlós csirkemell, zöldséges sült update tésztával                         

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/