Mozzarellás cukkinisaláta

Mozzarellás cukkinisaláta

Mozzarellás cukkinisaláta

 

 

 

 

Hozzávalók 2 személyre 

2 db közepes cukkini

1 csomag mozzarella sajt

1 dl olívaolaj

1 csomag rukola

grillfűszermix

 

 

 

Elkészítése

A cukkini magjait, ha kell, távolítsuk el, és vágjuk 2 centis szeletekre a zöldséget.

Szórjuk meg kedvenc grillfűszerünkkel (ha nincs benne só, pótolni kell) szeleteket. Várjunk tíz percet, majd grillserpenyőben, kevés olívaolajon süssük karamellszínűre. Rendezzük őket egy tálra, tépkedjük rá a mozzarella sajtot, majd szórjuk rá a rukolát.

< Vissza a cikkekhez Megosztás a facebookon

Korábbi cikkeink

Be vegan!Nem is gondolnánk, hogy már azzal is „szennyezzük” környezetünket, hogy a vasárnapi ebédnél zöldségek helyett a húst részesítjük előnyben! Igen, a veganizmus nem egy táplálkozással kapcsolatos rögeszme, sokkal inkább gondolkodásmód és komplex életvitel egészségünk és bolygónk védelmében.
Top 10 arcfiatalító eljárás Melyik nő – és egyre több férfi – tudna ellenállni egy kényeztető arckezelésnek, amelynek nem utolsósorban a gravitációt meghazudtoló hatása is bizonyított! A megoldások összegyűjtésében, amelyeknek köszönhetően akár eggyel jobb formánkat láthatjuk viszont a tükörben, Hantos Tímea kozmetikus volt a segítségünkre.
TúlSúlyos lélek A legkönnyebb azt mondani egy kövér embernek, hogy egyen kevesebbet, és mozogjon többet. Az elhízott emberek 85–90 százaléka esetében rossz környezeti minták és szokások, valamint kommunikációs és önérvényesítési problémák állnak a túlsúly hátterében!
Sztárok titkai, ahogyan ők csináljákSztárok titkai, ahogyan ők csinálják: Apáti Bence, Czutor Zoltán, Dancs Annamari, Drávucz Rita, Erdélyi Mónika, Onyutha Judit, Ungár Klára
Gyógynövény enciklopédia - Természetes segítség a fogyáshozBetűrendbe gyűjtöttük azokat a gyógynövényeket, amelyek a fogyókúrában is kiváló társak. Legtöbb közülük a kertekben is megtalálható, és csak arra várnak, hogy elfogadjuk az egészségünket védő, jótékony ajándékaikat.
Ráktörténelem az ókortól napjainkigMár a fáraók korában is ismerték az emlőrákot, ám a jó- és rosszindulatú megkülönböztetést csak az i. e. 4. század körül jegyezték le. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/