TestŐr Játék 34 - Nyertes

TestŐr Játék

 

A Több mint Testőr Édesség pro és kontra részében feltett kérdésre a helyes válasz:

 

Milyen csoki illik a testes vörösborhoz?

b.)    Sötét, magas kakaótartalmú

 

Nyertesünk: Kovács Hajnalka, Győr

 

Gratulálunk!

Korábbi cikkeink

Allergia régen és maAz allergia nem civilizációs betegség. Már az ókorban is feljegyeztek olyan eseteket, amikor uralkodók virágportól kaptak köhögési rohamot.
Generációs szexkörkép – 2011A nők eltérő generációinak szexualitása a rendszerváltás hatására erősödött fel igazán, és azóta is folyamatosan változik. Tabuk nélkül próbálunk keresztmetszetet adni intim szokásainkról.
Minden nő lehet szépA szépségápolás egyik ikonja, a 2004 áprilisában elhunyt Estée Lauder örökre megváltoztatta a kozmetikai ipar működését. Ma nők millió gondolnak hálás szívvel a magyar származású kreátorra. 
Divatos diétákEgy diéta hamar kedvelt lesz, ha hatékony fogyást eredményez, és mindemellett még éhezni sem kell. Ha még némi spirituális töltetet is magában hordoz, nagy eséllyel számíthat közkedveltségre. Az alábbi módszerek ilyenek.
Egészséges erotika - Amiről feltétlenül beszélni kell A színvonalas és élvezetes szeretkezéshez az örömteli előjáték mellett a biztonságos védekezés is hozzátartozik. A lehetőségekkel és ezek érzéki alkalmazásával kapcsolatban Füredi Krisztián szexuálpszichológus és dr. Szuromi András nőgyógyász ad néhány megfontolandó tanácsot.
Gondolkodom, tehát allergiás vagyokKétségtelen tény, hogy miként az emberiség fejlődik, ahogyan egyre fejlettebb lesz a civilizáció, annál több és különlegesebb betegségfajta jelenik meg: újak ütik fel a fejüket, régiek alkalmazkodnak a változásokhoz, mutálódnak, pusztítanak.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/