TestŐr Játék 29

TestŐr Játék

 

Nézze a Több mint TestŐr műsorokat és játsszon velünk! 

 

Milyen a tökéletes hajápolás?

a.)    4 lépéses

b.)    3 lépéses

  

A helyes választ a Több mint TestŐr következő részéből tudhatják meg.

 

Vasárnap a TV2-n, november 9-én.

Szombaton a FEM3-on, november 15-én.

Hétfőtől péntekig a SuperTV2-n, november 10-tól november 14-ig.

 

A helyes megfejtők között kisorsolunk egy BaByliss Wet and dry hajformázó készüléket az Alveola Szépségápolási cég felajánlásával.

 

A helyes megfejtést (pontos név, cím, telefonszám) a jatek@tobbminttestor.hu címre várjuk.

 

Beküldési határidő: 2014. november 16.

Korábbi cikkeink

Az öt elemen alapuló táplálkozásGyógyító menü fából, fűből, tűzből...Ha nem az ételek kalóriájára, hanem energiájára figyelünk, változatosan étkezhetünk – és súlyunk sem lesz az ellenségünk. Ahogy a világegyetemet, úgy szervezetünket is az öt alapelem alkotja, irányítja. Amikor a fa, a tűz, a föld, a fém és a víz elem egyensúlyban van, testileg és lelkileg is egészségesek vagyunk. Ennek elérésében segít az öt elem tana szerinti táplálkozás.
Gyógyító gondolatok Három nő, három történet, egy közös pont: mindannyian az akaraterejüknek és a pozitív gondolataiknak köszönhetik gyógyulásukat.
Bomba alak 3 nap alattAz eredményes alakformáláshoz megfelelő táplálkozásra, izomfejlesztésre, és lokális problémakezelésre van szükség. A Turbo Bikini programmal mindössze három nap alatt látványos eredményeket lehet elérni az alakformálásban.
BeteljesületlenülForró éjszakák, vad vagy éppen finom érintések, halk sóhajok, fojtott kiáltás. Orgazmus. Majd lassul a szapora lélegzetvétel, és könnyedséggel vegyes boldogság lesz úrrá rajtunk. Vagy mégsem? 
A Kárpátok vizeinAki Magyarországon szeretne rálelni a számára legmegfelelőbb gyógyvízre, a zavarba ejtő választék miatt bizony nehéz dolga lehet.
Természetes botox - Keleti gyógymódok nyomábanA keleti nők híresek ápoltságukról és szépségükről, amelyet nem csak a genetikának köszönhetnek. Több évszázados, akár évezredes recepteket és módszereket használnak a mai napig, de szemléletmódjuk is nagyon eltérő a miénktől. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/