TestŐr Játék 27 - Nyertes

TestŐr Játék

 

A Több mint TestŐr Érzékszervek egészsége részében feltett kérdésre a helyes válasz:

 

Igaz-e, hogy a gyerekek és az idősek teljesen másképp viselkednek hallásromlás esetén?

a.)    igen

 

Nyertesünk: Zarnóczay Klára, Pócsmegyer

 

Gratulálunk!

Korábbi cikkeink

Öko-trendManapság már a ruhatárunknak is harmonizálnia kell a környezettudatossággal és az egészségre való törekvéssel. Ez persze nem jelenti azt, hogy háncsszoknyát és krumpliszsákot kell hordanunk, egyszerűen csak vegyszermentes darabokat szeretnénk viselni úgy, hogy közben ne legyen lelkiismeret-furdalásunk attól, hány állatot vagy növényt kellett kiírtani és hány gyermekkéznek kellett vért izzadni a harmadik világban azért, hogy mi divatosak legyünk.
A szerelem vakA mai vizualizált világban a nemi ösztönt főképp a minél tökéletesebb test látványa indítja be. Ezt nagyban befolyásolják a reklámok „emberképei”. De mi a helyzet azokkal, akik ezeket nem látják? Vajon csak a szemünk az egyetlen érzék(i) szervünk?
Éjszaka kopnak el a fogainkHa gyakran ébredünk váll- és nyakfájással, ha gyakran gyötör a migrén, ha fáradtan ébredünk, és mintha a hátunk sem volna már az igazi…akkor kötelező tovább olvasni!
Mindegy, csak színes legyenA rákról sokáig úgy gondolták, hogy genetikai eredetű betegség, mára bebizonyosodott, hogy az érintettek alig ötödénél bizonyítható ez, vagyis a hátterben – persze a genetika is, de – elsősorban a helytelen életmód áll.
Új élet egy új módszerrelA hosszú ideje húzódó deréksajgásra vagy az évenkénti több becsípődésre ma már a hagyományos orvosláson alapuló, modern gyógyászati eljárások is megoldást kínálnak. 
Modern társkereső - Romantikával és kalandokkal fűszerezveA mai nők és férfiak egyik legnagyobb problémája a párkeresés. Hogy megkönnyítsük az egyedülállók helyzetét, górcső alá vettük az egyes társkeresési csatornákat, és feltérképeztük a legújabb lehetőségeket. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/