TestŐr Játék 25

TestŐr Játék

 

Nézze a Több mint TestŐr műsorokat és játsszon velünk! 

 

Javasolják-e a gyógyfürdőt gyermekeknek?

a.)    igen

b.)    nem

  

A helyes választ a Több mint TestŐr következő részéből tudhatják meg.

 

Vasárnap a TV2-n, október 12-én.

Szombaton a FEM3-on, október 18-án.

Hétfőtől péntekig a SuperTV2-n, október 13-tól október 17-ig.

 

A helyes megfejtők között kisorsolunk egy Solanie professzionális Argán őssejtes arcápoló termékekből összeállított ajándékcsomagot az Alveola Szépségápolási cég felajánlásával.

 

A helyes megfejtést (pontos név, cím, telefonszám) a jatek@tobbminttestor.hu címre várjuk.

 

Beküldési határidő: 2014. október 19.

Korábbi cikkeink

Be vegan!Nem is gondolnánk, hogy már azzal is „szennyezzük” környezetünket, hogy a vasárnapi ebédnél zöldségek helyett a húst részesítjük előnyben! Igen, a veganizmus nem egy táplálkozással kapcsolatos rögeszme, sokkal inkább gondolkodásmód és komplex életvitel egészségünk és bolygónk védelmében.
Szeretettel táplálom a testemet – és fogyok…Igen, ilyen is van! Az embernek egyetlen dolgot szükséges betartania ahhoz, hogy elérje és megtartsa ideális súlyát: azt kell fogyasztania, amit a szervezete szeret.
Fogyásig isszuk magunkatA böjt célja a méregtelenítés, aminek mellékhatása a fogyás. Sokan ez utóbbi miatt kezdenek bele a böjtölésbe, azon belül is valamilyen lékúrába. De mit is takar a léböjt pontosan?
Testkezelés a jövőből - Vadonatúj zsírbontó technikákA kozmetikai gépek testformáló hatékonysága nem vitatott. Már csak az a kérdés, hogyan válasszunk az ufóra vagy éppen tappancsos polipra hasonlító gépek közül. Ebben segítünk összeállításunkkal. 
Alvászavar? A múlté!Az alvászavar jele a horkolás, amely elsőre teljesítményromlással jár, de szívelégtelenséget, stroke-ot és cukorbetegséget is okozhat. Megkeseríti azok életét, akik évek óta nem pihenték ki magukat.
Minden nő lehet szépA szépségápolás egyik ikonja, a 2004 áprilisában elhunyt Estée Lauder örökre megváltoztatta a kozmetikai ipar működését. Ma nők millió gondolnak hálás szívvel a magyar származású kreátorra. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/