TestŐr Játék 21

TestŐr Játék

 

Nézze a Több mint TestŐr műsorokat és játsszon velünk! 

 

Mi zavarja a párválasztásban Süveges Zsuzsát? 

a.)    kommunikációs probléma

b.)    önbizalom probléma

 

A helyes választ a Több mint TestŐr, Coca Cola Testébresztő TestŐr Team hetedik részéből tudhatják meg.

 

Vasárnap a TV2-n, augusztus 24-én.

Szombaton a FEM3-on, augusztus 30-án.

Hétfőtől péntekig a SuperTV2-n, augusztus 25-tól - augusztus 29-ig.

 

A helyes megfejtők között Norbi Update Magazin féléves előfizetés sorsolunk ki!

  

 TestŐr Játék 16

 

A helyes megfejtést (pontos név, cím, telefonszám) az jatek@tobbminttestor.hu címre várjuk.

Beküldési határidő: 2014. augusztus 28.

 

Korábbi cikkeink

Csak feszesen!Valóban feszesíthet az a gyümölcs, amely hizlal, és a fagyasztott is lehet ugyanolyan hatásos, mint a friss? Ennek jártunk utána. 
Fogyásig isszuk magunkatA böjt célja a méregtelenítés, aminek mellékhatása a fogyás. Sokan ez utóbbi miatt kezdenek bele a böjtölésbe, azon belül is valamilyen lékúrába. De mit is takar a léböjt pontosan?
Veszély a konyhábanAdalékanyagok, ízfokozók, transzzsírsavak, finomított élelmiszerek, édesítőszerek, cukor és só. Hosszú a lista azokból az összetevőkből és káros konyhatechnikai eljárásokból, amelyeket tanácsos kerülni.
Peller Mariann anyaotthonba látogatott Ki tudná jobban átérezni az otthonukat elvesztett, gyermekes nők helyzetét, mint egy édesanya. Peller Mariann ezért is állt azon jótékonysági program mellé, melynek keretén belül a szervezők és a műsorvezető házhoz viszik az egészséget. Az immár kétgyermekes édesanya olyan csomaggal érkezik a nehézsorsú édesanyákhoz és gyermekeikhez, amely segítséget jelent az édesanyák egészségének megőrzésében. A kicsik játékot, anyukáik pedig vitaminokat kapnak, illetve az MSD Pharma Hungary Kft. segítségéve
Népbetegség – nem csak MagyarországonAz allergia nem kímél egyetlen népcsoportot és földrészt sem, nincs olyan hely, ahol ne szenvednének ettől a betegségtípustól: világszerte több mint négyszázmillió ember nevezhető allergiásnak!
Éjszaka kopnak el a fogainkHa gyakran ébredünk váll- és nyakfájással, ha gyakran gyötör a migrén, ha fáradtan ébredünk, és mintha a hátunk sem volna már az igazi…akkor kötelező tovább olvasni!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/