TestŐr Játék 13.adás 2016.04.03.-Megfejtés

TestŐr Játék


A Több mint TestŐr elöző észében feltett kérdésre a helyes válasz:

Lehet-e előnyös tualjdonsága egy fogamzásgátlónak?

A: igen

 

A helyes megfejtő:

Dobos Lajos

Karcag 

Gratulálunk!

Korábbi cikkeink

Fogyókúra az ayurvéda jegyébenEszünk örömünkben, bánatunkban. A táplálkozás a modern társadalomban már korántsem a létfenntartást szolgálja, sokkal inkább lelki állapotunk ingadozásához igazodik. És minél inkább azon igyekszünk, hogy lefaragjunk a feleslegből, annál nehezebben megy. Ám ha testalkatunkhoz programozzuk a diétát, a siker garantált.
Korhoz (nem) kötött gyerekvállalás?33 év fölött már kisebb az esély szülni. Az is bizonyított, hogy olykor a sikertelen próbálkozások okát saját szüleinkben kereshetjük.  
Sóból is megárt a sokk! Minden káros amit tiltanak?Az utóbbi évek egyik „mumusmítosza” a mindenki számára szükséges só körül kerekedett.    
A - Z-ig Bőrbarát ételekRendhagyó ábécénk sorra veszi azon élelmiszereket, amelyek nemcsak egészségesek és finomak, hanem kívülről és belülről is támogatják a bőr folyamatos megújulását. 
Ők hogy csinálják? Sztárok szépségtitkaiHollywood sztárjai látszólag mindig csúcsformában vannak. A legszebb és legnépszerűbb színésznők hétköznapokon is alkalmazható praktikáit bárki kipróbálhatja!
ImmuntesztSokan nem is tudják, hogy mi állhat a gyakori betegségeik mögött. Ma Magyarországon negyvenezer primer immunhiányos beteg élhet úgy, sokan nem is tudnak betegségükről. Krónikus fáradság, hasmenés, visszatérő fülfolyás vagy bakteriális arcüreggyulladás – ezeket a betegségeket nem vesszük komolyan, egyszeri problémaként kezeljük.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/