TestŐr Játék 11.adás 2016.03.13.

TestŐr Játék


Nézze a Több mint TestŐr műsorokat és játsszon velünk! 

Hányféle fogászati implantátum létezik
a: több mint 1000 féle 
b: kb. 100 féle

 

A helyes választ a Több mint TestŐrből tudhatják meg!

Játszanak és nyerjenek egy Eredeti Aloe Vera italt  az Alveola Szépségápolási cég felajánlásával.    

Korábbi cikkeink

Genetikailag is hordozhatunk tüdőbetegségetA dohányzás számos tüdőbetegséget okozhat, de vannak olyan nehezen felismerhető betegségek, amelyeket születésünktől fogva hordozhatunk magunkban. Ezek a betegségek olykor már túl későn kerülnek az orvosok látószögébe, és a tüdő transzplantáció elkerülhetetlen. Az az Alpha-1 antitripszin hiány diagnosztikájában első és legfontosabb, hogy gondoljunk rá! Sajnos sok gyerek születik Alpha-1 antitripszin hiányos genetikai betegséggel, sajnos ezeknek a gyerekeknek a fele nem éri meg a felnőttkort az e
Időtálló népi gyógymódok - XIX–XX. századi megoldásokFaluhelyen, főként az elmaradott területeken, évszázadokon keresztül nem jutottak „hivatalos” orvosi ellátáshoz a XIX. században. Minden családban volt olyan személy, aki nemzedékről nemzedékre örökített tapasztalatok alapján a kisebb betegségeket házilag kúrálta, ismerte az alapvető gyógyfüveket, ellátta a sebeket. 
Kiránduljunk okosan!Egy friss felmérés szerint évente egymillió ember keresi fel hazánk védett természeti területeit, ami nem is meglepő, hiszen tíz nemzeti park, kilenc natúrpark, harminchat tájvédelmi körzet, százötvenkét természetvédelmi terület és másfélezernél is több védett természeti terület található az országban, amelyek közül több a Világörökségi listára is felkerült.
Allergének a lakásbanSzemmel nem látható, sok ezer apró – és nagyító alatt nézve meglehetősen ronda – élőlény vesz körül bennünket, és okoz betegséget szervezetünkben, az otthonunkban, az ágyunkban… Fegyverbe, takarítás!
Együnk tésztát!Egészségünk érdekében elengedhetetlen, hogy táplálkozásunk is egészséges legyen, kiegyensúlyozott, tápanyagokban, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag étkezést folytassunk.
Miből vegyünk biot? Bevásárló-lista tudatos fogyasztóknak Ha minden élelmiszerből csakis bio-termelésűt teszünk a bevásárlókosárba, a számla sem lesz alacsony. De van mód arra, hogy ésszerűen és takarékosan válasszunk, mégis egészségesen táplálkozzunk.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/