TestŐr Játék 11.adás 2016.03.13.

TestŐr Játék


Nézze a Több mint TestŐr műsorokat és játsszon velünk! 

Hányféle fogászati implantátum létezik
a: több mint 1000 féle 
b: kb. 100 féle

 

A helyes választ a Több mint TestŐrből tudhatják meg!

Játszanak és nyerjenek egy Eredeti Aloe Vera italt  az Alveola Szépségápolási cég felajánlásával.    

Korábbi cikkeink

Divatos diétákEgy diéta hamar kedvelt lesz, ha hatékony fogyást eredményez, és mindemellett még éhezni sem kell. Ha még némi spirituális töltetet is magában hordoz, nagy eséllyel számíthat közkedveltségre. Az alábbi módszerek ilyenek.
Monoton, mégsem unalmasA monodiéták alatt meghatározott ideig, kizárólag egyfajta étel fogyasztható. Ezekkel akkor is lehet fogyni, ha az adott étel nem kifejezetten fogyókúrás. A szervezetnek az emésztés megkönnyítéséhez ugyanis sokszor az is elegendő, ha nem kell szétválasztania a szervezetnek a bevitt élelmiszerekből a fehérjét, a szénhidrátot, a keményítőt és a zsírokat.
Természetes botox - Keleti gyógymódok nyomábanA keleti nők híresek ápoltságukról és szépségükről, amelyet nem csak a genetikának köszönhetnek. Több évszázados, akár évezredes recepteket és módszereket használnak a mai napig, de szemléletmódjuk is nagyon eltérő a miénktől. 
Generációs szexkörkép – 2011A nők eltérő generációinak szexualitása a rendszerváltás hatására erősödött fel igazán, és azóta is folyamatosan változik. Tabuk nélkül próbálunk keresztmetszetet adni intim szokásainkról.
Az inzulinrezisztencia esetén sem kell lemondani a desszertekrőlAz inzulinrezisztencia esetén sem kell lemondani a desszertekről
Egészséges erotika - Amiről feltétlenül beszélni kell A színvonalas és élvezetes szeretkezéshez az örömteli előjáték mellett a biztonságos védekezés is hozzátartozik. A lehetőségekkel és ezek érzéki alkalmazásával kapcsolatban Füredi Krisztián szexuálpszichológus és dr. Szuromi András nőgyógyász ad néhány megfontolandó tanácsot.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/