Mandulatej házilag

   Mandulatej házila

 

Mandulatej házilag

 

Körülbelül 100 g darált mandulát forrázunk le 1 liter forró vízzel, és hagyjuk állni egy éjszakán át. Ezek után turmixoljuk le, majd szűrjük le a mandulás pépet, és már kész is van a házi mandulatej. A szűrés után fennmaradó mandulát pedig fel tudjuk még használni például valamilyen sütemény elkészítéséhez. Végül ízesíthetjük a tejet steviával, fahéjjal, vagy vaníliával is. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Virágh Barbara

táplálkozási tanácsadó

Korábbi cikkeink

Méregtelenítés első kézbőlA nagytakarítás nem csupán a lakásunkra fér rá rendszeresen, hanem szervezetünkre is, hiszen a régóta felhalmozódott méreganyagokat ki kell ürítenünk. Erre vállalkozott kolléganőnk, Kis Adrienn is, aki egy háromnapos léböjtkúrán vett részt.
A Természetgyógyász Magazin XXII. Ezoterikus Karácsonyi fesztiváljaEzoterikus és természetgyógyászati előadások * Művészeti programok * Ingyenes állapotfelmérés, tanácsadás * Biobüfé * Kiállítások * Vásár  
Veszély a konyhábanAdalékanyagok, ízfokozók, transzzsírsavak, finomított élelmiszerek, édesítőszerek, cukor és só. Hosszú a lista azokból az összetevőkből és káros konyhatechnikai eljárásokból, amelyeket tanácsos kerülni.
Generációs szexkörkép – 2011A nők eltérő generációinak szexualitása a rendszerváltás hatására erősödött fel igazán, és azóta is folyamatosan változik. Tabuk nélkül próbálunk keresztmetszetet adni intim szokásainkról.
Modern társkereső - Romantikával és kalandokkal fűszerezveA mai nők és férfiak egyik legnagyobb problémája a párkeresés. Hogy megkönnyítsük az egyedülállók helyzetét, górcső alá vettük az egyes társkeresési csatornákat, és feltérképeztük a legújabb lehetőségeket. 
10+1 legfontosabb szűrővizsgálatHiába vagyunk tünetmentesek, megeshet, hogy valamilyen betegség már lappang szervezetünkben. Dr. Endes Györgyi háziorvos segítségével összegyűjtöttük a legfontosabbakat.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/