TestŐr Program

Testőrök védik a gyerekeket!

Szalay Kriszta, Vámos Erika és Völgyesi Gabriella a szülők felelősségére hívják fel a figyelmet a most indult Testőr Programban. Céljuk hangsúlyozni, hogy megannyi módja van a gyermekkori egészségmegőrzésnek, lehet a mozgás vagy egy apró tűszúrással járó védőoltás, ami akár olyan megbetegedéseket is megelőzhet, mint a tüdőgyulladás, az agyhártyagyulladás. 

A TestŐr Program neve nem véletlenül cseng össze Vámos Erika műsorával, a Több mint TestŐrrel.

„A különböző TestŐr műsorok az elmúlt nyolc évben közel kétezer riportban, több mint tízezer percben hívták már fel a figyelmet a tudatosságra. A televízióban és a rádióban folytatjuk természetesen, de célunk országjáró rendezvényekkel, a most elkészült figyelemfelhívó társadalmi célú hirdetéssel is hangsúlyozni, hogy megannyi lehetőség áll rendelkezésre, ami bizony nem pénzkérdés: egy ölelés – aminek tudományosan is bizonyított az egészségre gyakorolt jótékony hatása – vagy éppen a világviszonylatban is kiváló, évtizedes múltú magyar oltási rendszer. Kriszta és Gabi voltak már vendég-műsorvezető társaim a Több mint TestŐrben, így tudom, hogy mennyire elkötelezettek a téma iránt” – foglalja össze a program létrejöttét Erika.

Völgyesi Gabi második gyermeke szülése előtti az utolsó pillanatokban vett részt a forgatáson, boldogsága és kiegyensúlyozottsága a kisfilmben is szembetűnő. A TestŐr Program bizonyíték arra, hogy az egészségmegőrzést nem lehet elég korán kezdeni. 

Testőrök védik a gyerekeket! 

Korábbi cikkeink

Gyógyító gondolatok Három nő, három történet, egy közös pont: mindannyian az akaraterejüknek és a pozitív gondolataiknak köszönhetik gyógyulásukat.
Édes méreg – lassan ölA cukor közel kétezer éves története során leginkább az elmúlt néhány évtizedben jelent valódi problémát az egészségünkre nézve, amely főként a cukorgyártás fejlődésének és annak köszönhető, hogy ma már a legtöbb élelmiszerben megtalálhatók a fehér kristályszemek. 
Ráncba szedett életArcunk egy olyan térkép, amelyen helyet kapnak fontos életeseményeink lenyomatai. Ha megtanulunk olvasni ebben a szimbólumrendszerben, feltárul előttünk az arc mögött álló ember személyisége, életútja, egészségi állapota.
Vényköteles fogyókúraEgy-egy betegség kapcsán még nem szabad lemondani az alakformálásról, csak körültekintőbben kell választani a diéták és a mozgásformák közül. Sőt, a felesleges kilók felszámolásával a gyógyulásra is nagyobb esély van. 
Hitek és tévhitekA városi legenda szerint a mikrohullámú sütő és a mobiltelefon rákot okozhat, miközben fogalmunk sincs arról, hogy a kék fényű ébresztőórás rádió vagy a horkolás is hasonló hatású lehet.
Ők hogy csinálják? Sztárok szépségtitkaiHollywood sztárjai látszólag mindig csúcsformában vannak. A legszebb és legnépszerűbb színésznők hétköznapokon is alkalmazható praktikáit bárki kipróbálhatja!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/