TestŐr Program

Testőrök védik a gyerekeket!

Szalay Kriszta, Vámos Erika és Völgyesi Gabriella a szülők felelősségére hívják fel a figyelmet a most indult Testőr Programban. Céljuk hangsúlyozni, hogy megannyi módja van a gyermekkori egészségmegőrzésnek, lehet a mozgás vagy egy apró tűszúrással járó védőoltás, ami akár olyan megbetegedéseket is megelőzhet, mint a tüdőgyulladás, az agyhártyagyulladás. 

A TestŐr Program neve nem véletlenül cseng össze Vámos Erika műsorával, a Több mint TestŐrrel.

„A különböző TestŐr műsorok az elmúlt nyolc évben közel kétezer riportban, több mint tízezer percben hívták már fel a figyelmet a tudatosságra. A televízióban és a rádióban folytatjuk természetesen, de célunk országjáró rendezvényekkel, a most elkészült figyelemfelhívó társadalmi célú hirdetéssel is hangsúlyozni, hogy megannyi lehetőség áll rendelkezésre, ami bizony nem pénzkérdés: egy ölelés – aminek tudományosan is bizonyított az egészségre gyakorolt jótékony hatása – vagy éppen a világviszonylatban is kiváló, évtizedes múltú magyar oltási rendszer. Kriszta és Gabi voltak már vendég-műsorvezető társaim a Több mint TestŐrben, így tudom, hogy mennyire elkötelezettek a téma iránt” – foglalja össze a program létrejöttét Erika.

Völgyesi Gabi második gyermeke szülése előtti az utolsó pillanatokban vett részt a forgatáson, boldogsága és kiegyensúlyozottsága a kisfilmben is szembetűnő. A TestŐr Program bizonyíték arra, hogy az egészségmegőrzést nem lehet elég korán kezdeni. 

Testőrök védik a gyerekeket! 

Korábbi cikkeink

Érzékiség és erotika a művészetekbenA csábítás, a vágy, a testi élvezetek minden formája szinte azonnal felkelti érdeklődésünket, így talán az sem véletlen, hogy a különféle erotikus tartalmú festmények, szobrok, írások és zenék minden civilizációt erősen foglalkoztattak és máig végigkísérik életünket. Egy tárlatlátogatás, egy komolyzenei előadás meghallgatása vagy egy verseskötet olvasgatása mély érzelmeket kelthet, más megvilágításba helyezheti kapcsolatunkat. Merítsünk ötletet a művészektől! 
A szépség ára - Mit várhatunk a biokozmetikumoktól?Egyre több kozmetikumra kerül rá a „természetes”, „natúr”, esetleg a „bio” jelző – még akkor is, ha az adott termék összetevői inkább a laboratóriumok világából származnak. De akkor honnan tudhatjuk, hogy amit megveszünk, az valóban természetes összetevőket tartalmaz-e? És mit várhatunk, ha áttérünk ezek használatára?
Ásvány- vagy csapvíz? Sokszor éri kritika a vezetékes vizet az ásványvízzel szemben. Ásványi anyagok? Tartósítószerek? Klór? Szeretnénk végre tisztán látni…  
Álmodozás, amely vonzóvá tesz - Képzelődéssel is növelhető a csábos hatósugárLétezik, hogy valaki egy karosszékben pihengetve, ellazultan álmodozik önnön növekvő csáberejéről, aztán a fotelből már egy szexis csodanő kel ki? Ha nem is hipp-hopp, mint a mesékben, de a dolog nem lehetetlen! A módszer neve, amivel többek között az érzékiség és az önbizalom is növelhető: Agykontroll.
Évtizedenként változikBár tudjuk, hogy sokan nem értenek majd egyet velünk, mi mégis sorra vettük a XX. század szépségideáljait – évtizedenként.
A - Z-ig Bőrbarát ételekRendhagyó ábécénk sorra veszi azon élelmiszereket, amelyek nemcsak egészségesek és finomak, hanem kívülről és belülről is támogatják a bőr folyamatos megújulását. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/