TestŐr Játék 54 - Nyertes

TestŐr Játék

 

A Több mint TestŐr Anyák napja részében feltett kérdésre a helyes válasz:

 

Melyik sportág többszörös olimpiai bajnoka Kammerer Zoltán?

A: kajak

                                                           

 

Nyertesünk: Péterfia Ágnes, Budapest

 

Gratulálunk!

Korábbi cikkeink

Egészséges erotika - Amiről feltétlenül beszélni kell A színvonalas és élvezetes szeretkezéshez az örömteli előjáték mellett a biztonságos védekezés is hozzátartozik. A lehetőségekkel és ezek érzéki alkalmazásával kapcsolatban Füredi Krisztián szexuálpszichológus és dr. Szuromi András nőgyógyász ad néhány megfontolandó tanácsot.
Élményterápia a trópusokonGyógyulás Srí Lankán - Különleges módszer segítségével adnak gyógyulási esélyt problémás fiataloknak Srí Lankán. A hazai szakemberekből álló csapat egyedülálló módszerrel segít a tinédzsereknek és családjuknak az újrakezdésben.
A szerelem elfújja a polleneketAmikor egy pollenallergiás ember szerelmes lesz, ne csodálkozzon azon, ha megszűnnek addigi tünetei. Az euforikus állapot lelkileg és testileg is védelmet nyújthat az allergiás reakciókkal szemben. Nézzük, hogyan!
Negatív érzelmeink okolhatók a túlsúlyértKi ne szeretné, ha koplalás nélkül, csupán elméje segítségével szabadulhatna meg felesleges kilóitól! Kevesen ismerik, ám létezik rá módszer, ez a hipnózis.
50 fölött is aktívanA közvélemény szerint az 50 fölötti korosztály már csak legyint, ha az erotikáról van szó. A valóság azonban nem ezt bizonyítja: a férfiak és nők az érettebb években is igénylik a minőségi szexualitást. Vagyis ebben a korban sem szabad lemondani az érzékiségről!
Láthatatlan védelem

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/