TestŐr Játék 47

TestŐr Játék

 

Nézze a Több mint TestŐr műsorokat és játsszon velünk! 

 

Létezik-e kókusztejszín?

 

A. igen

B. nem  

                                                                                                                                                              

A helyes választ a Több mint TestŐr következő részéből tudhatják meg.

 

Vasárnap a TV2-n, március 15-én.

Szombaton a FEM3-on, március 21-én.

Hétfőtől péntekig a SuperTV2-n, március 14-től március 20-ig.

 

Játszanak és nyerjenek  egy X-Epil otthoni szőrtelenítő termékekből összeállított ajándékcsomagot az Alveola Szépségápolási cég felajánlásával. 

A helyes megfejtést (pontos név, cím, telefonszám) a jatek@tobbminttestor.hu címre várjuk.

 

Beküldési határidő: 2015. március 22.

Korábbi cikkeink

Update Illatos-omlós csirkemell, zöldséges sült update tésztával Update Illatos-omlós csirkemell, zöldséges sült update tésztával                         
Természetes botox - Keleti gyógymódok nyomábanA keleti nők híresek ápoltságukról és szépségükről, amelyet nem csak a genetikának köszönhetnek. Több évszázados, akár évezredes recepteket és módszereket használnak a mai napig, de szemléletmódjuk is nagyon eltérő a miénktől. 
A szerelem elfújja a polleneketAmikor egy pollenallergiás ember szerelmes lesz, ne csodálkozzon azon, ha megszűnnek addigi tünetei. Az euforikus állapot lelkileg és testileg is védelmet nyújthat az allergiás reakciókkal szemben. Nézzük, hogyan!
Csak feszesen!Valóban feszesíthet az a gyümölcs, amely hizlal, és a fagyasztott is lehet ugyanolyan hatásos, mint a friss? Ennek jártunk utána. 
Az öt elemen alapuló táplálkozásGyógyító menü fából, fűből, tűzből...Ha nem az ételek kalóriájára, hanem energiájára figyelünk, változatosan étkezhetünk – és súlyunk sem lesz az ellenségünk. Ahogy a világegyetemet, úgy szervezetünket is az öt alapelem alkotja, irányítja. Amikor a fa, a tűz, a föld, a fém és a víz elem egyensúlyban van, testileg és lelkileg is egészségesek vagyunk. Ennek elérésében segít az öt elem tana szerinti táplálkozás.
Képzeld el, amit kívánsz és kívánd, amit elképzeltél!A fogyás fejben dől el, mint ahogyan az életben minden változtatás, a cselekvés pedig e döntésnek megfelelően követi az elme utasításait. Aki nem hiszi, járjon utána és próbálja ki mekkora ereje van a gondolatainak. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/