TestŐr Játék 44 - Nyertes

TestŐr Játék

 

A Több mint TestŐr Gerinc, ízület részében feltett kérdésre a helyes válasz:

 

Teljes èletmódvàltàsra van-e szüksége annak, akinek csavarokat építettek a gerincebe?

B. nem       

 

 

Nyertesünk: Antanek Éva, Szakály

 

Gratulálunk!

Korábbi cikkeink

Peller Mariann anyaotthonba látogatott Ki tudná jobban átérezni az otthonukat elvesztett, gyermekes nők helyzetét, mint egy édesanya. Peller Mariann ezért is állt azon jótékonysági program mellé, melynek keretén belül a szervezők és a műsorvezető házhoz viszik az egészséget. Az immár kétgyermekes édesanya olyan csomaggal érkezik a nehézsorsú édesanyákhoz és gyermekeikhez, amely segítséget jelent az édesanyák egészségének megőrzésében. A kicsik játékot, anyukáik pedig vitaminokat kapnak, illetve az MSD Pharma Hungary Kft. segítségéve
Gyógynövény enciklopédia - Természetes segítség a fogyáshozBetűrendbe gyűjtöttük azokat a gyógynövényeket, amelyek a fogyókúrában is kiváló társak. Legtöbb közülük a kertekben is megtalálható, és csak arra várnak, hogy elfogadjuk az egészségünket védő, jótékony ajándékaikat.
Negatív érzelmeink okolhatók a túlsúlyértKi ne szeretné, ha koplalás nélkül, csupán elméje segítségével szabadulhatna meg felesleges kilóitól! Kevesen ismerik, ám létezik rá módszer, ez a hipnózis.
Védekező lélekAz allergiás tüneteket mindig fizikai tényezők váltják ki, ugyanakkor a szervezet allergiás reakciói minden esetben összefüggésben vannak valamilyen lélektani folyamattal, amely más és más jellegű a különféle allergénekre való érzékenységnél.
Férfiszépség női szemmelA jövő, de már a jelen kozmetikai cégeinek is ugyanolyan célcsoport a férfi, mint a nő. 
Arcra fel!Mit tegyünk, ha nem szeretünk tükörbe nézni? A teljes plasztikai műtétek visszahozhatják veszni látszó önbizalmunkat, de olyan változásokat is eredményezhetnek, amely komoly személyiségátalakulást követel.  

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/