TestŐr Játék 42 - Nyertes

TestŐr Játék

 

A Több mint TestŐr Innovációk részében feltett kérdésre a helyes válasz:

 

Fajdalmas-e a nyirokmasszázsos testkezelés?

B. Igen             



Nyertesünk: Szilágyi Renáta, Kaposvár

 

Gratulálunk!

Korábbi cikkeink

Allergia régen és maAz allergia nem civilizációs betegség. Már az ókorban is feljegyeztek olyan eseteket, amikor uralkodók virágportól kaptak köhögési rohamot.
Be vegan!Nem is gondolnánk, hogy már azzal is „szennyezzük” környezetünket, hogy a vasárnapi ebédnél zöldségek helyett a húst részesítjük előnyben! Igen, a veganizmus nem egy táplálkozással kapcsolatos rögeszme, sokkal inkább gondolkodásmód és komplex életvitel egészségünk és bolygónk védelmében.
Ők hogy csinálják? Sztárok szépségtitkaiHollywood sztárjai látszólag mindig csúcsformában vannak. A legszebb és legnépszerűbb színésznők hétköznapokon is alkalmazható praktikáit bárki kipróbálhatja!
Híresek és természetesekAz ismertséget többféleképpen is ki lehet használni. Szerencsére van, aki a jó ügy mellett, a környezet védelmében kampányol – ahogy vendégeink is.
Allergének a lakásbanSzemmel nem látható, sok ezer apró – és nagyító alatt nézve meglehetősen ronda – élőlény vesz körül bennünket, és okoz betegséget szervezetünkben, az otthonunkban, az ágyunkban… Fegyverbe, takarítás!
Természetes botox - Keleti gyógymódok nyomábanA keleti nők híresek ápoltságukról és szépségükről, amelyet nem csak a genetikának köszönhetnek. Több évszázados, akár évezredes recepteket és módszereket használnak a mai napig, de szemléletmódjuk is nagyon eltérő a miénktől. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/