TestŐr Játék 27

TestŐr Játék

 

Nézze a Több mint TestŐr műsorokat és játsszon velünk! 

 

Igaz-e, hogy a gyerekek és az idősek teljesen másképp viselkednek hallásromlás esetén?

a.)    igen

b.)    nem

  

A helyes választ a Több mint TestŐr következő részéből tudhatják meg.

 

Vasárnap a TV2-n, október 26-án.

Szombaton a FEM3-on, november 1-én.

Hétfőtől péntekig a SuperTV2-n, október 27-tól október 31-ig.

 

A helyes megfejtők között kisorsolunk egy Solanie professzionális Argán őssejtes arcápoló termékekből összeállított ajándékcsomagot az Alveola Szépségápolási cég felajánlásával.

 

A helyes megfejtést (pontos név, cím, telefonszám) a jatek@tobbminttestor.hu címre várjuk.

 

Beküldési határidő: 2014. november 2.

Korábbi cikkeink

Fehérnemű-etikett A láthatatlan erotikus vértezetNincs két egyforma nő. Sőt még egyetlen mindig ugyanolyan nő sincs, hiszen annyi átalakulásra képes: házi tündérből szexistennő tud lenni, vagy éppen határozott üzletasszonyból melegszívű édesanya. Ekkora változékonyságnál természetes, ha az is ezerféle van, ami akkor is tud finomságot, izgalmat, érzékiséget sugározni, ha senki sem látja: a fehérnemű.
Új élet egy új módszerrelA hosszú ideje húzódó deréksajgásra vagy az évenkénti több becsípődésre ma már a hagyományos orvosláson alapuló, modern gyógyászati eljárások is megoldást kínálnak. 
Gyógyító élettérMi köze egészségünknek és vitalitásunknak otthonunk északi, keleti és északkeleti területeihez? Ez nem mindenkinek kérdés. Az indiaiak ősidők óta tudják a választ, és ha megismerjük térrendezésre vonatkozó, több ezer éves bölcsességeiket, könnyebben elkerülhetjük a betegségeket, illetve hamarabb gyógyulhatunk.
Modern társkereső - Romantikával és kalandokkal fűszerezveA mai nők és férfiak egyik legnagyobb problémája a párkeresés. Hogy megkönnyítsük az egyedülállók helyzetét, górcső alá vettük az egyes társkeresési csatornákat, és feltérképeztük a legújabb lehetőségeket. 
Használt étolajból bioüzemanyagA legtöbb háziasszonynak gondot okoz, miként szabaduljon meg a használt étolajtól. A magyar háztartások ötvenmillió liter étolajat használnak fel évente, ám ebből csupán néhány százalék kerül szelektív módon a hulladékudvarokba. A MOL – tevékenységéhez kapcsolódva – ezt a problémát szeretetné orvosolni.
Kortalanul két keréken A hollandokhoz képest nem vagyunk biciklis nemzet, azonban az elmúlt évtized alapján nincs miért szégyenkeznünk.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/