Josef Seibel játék 4

Játsszon velünk! 

 

Melyik vezető ruhamárkának gyárt cipőt a Josef Seibel?

  

  1. Betty Barclay
  2. Gerry Weber

 

A helyes megfejtők között kisorsolunk egy 5000 Ft-os ajándékutalványt a Josef Seibel cég felajánlásával.

 

A helyes megfejtést (pontos név, cím, telefonszám) a jatek@tobbminttestor.hu címre várjuk, valamint kérjük a beküldöket, hogy jelőljék a levél tárgyában, hogy a Josef Seibel játék megfejtését küldik be.

 

Beküldési határidő: 2015. április 13.

Korábbi cikkeink

Csak feszesen!Valóban feszesíthet az a gyümölcs, amely hizlal, és a fagyasztott is lehet ugyanolyan hatásos, mint a friss? Ennek jártunk utána. 
Természetes botox - Keleti gyógymódok nyomábanA keleti nők híresek ápoltságukról és szépségükről, amelyet nem csak a genetikának köszönhetnek. Több évszázados, akár évezredes recepteket és módszereket használnak a mai napig, de szemléletmódjuk is nagyon eltérő a miénktől. 
Hüvelyesek – egy TestŐrnek ismernie kell őket!Méltatlanul jár el, aki puffasztó hatása miatt száműzi étrendjéből a hüvelyeseket, amelyek nagy fehérjetartalmuk miatt minden évszakban önálló fogásként is megállják a helyüket. 
Ráncfelvarrás szike nélkülGörbe hétvége Ibizán. All inclusive heverészés a Vörös-tengernél. Teljesítménytúra a Kárpátok bércein. Csatangolás Isztambul sikátoraiban. Összeállításunkban – vérmérsékletéhez mérten – mindenki megtalálja az éveket visszapörgető nagy utazást.
Áfonyás sült camembertTestŐr - recept
Peller Mariann anyaotthonba látogatott Ki tudná jobban átérezni az otthonukat elvesztett, gyermekes nők helyzetét, mint egy édesanya. Peller Mariann ezért is állt azon jótékonysági program mellé, melynek keretén belül a szervezők és a műsorvezető házhoz viszik az egészséget. Az immár kétgyermekes édesanya olyan csomaggal érkezik a nehézsorsú édesanyákhoz és gyermekeikhez, amely segítséget jelent az édesanyák egészségének megőrzésében. A kicsik játékot, anyukáik pedig vitaminokat kapnak, illetve az MSD Pharma Hungary Kft. segítségéve

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/