Josef Seibel játék 2

Játsszon velünk! 

 

Milyen technológiával készíti cipőit a Josef Seibel?

 

a)  ragasztott

b)  direkt fröccsöntött

c)  kézzel varrott

 

A helyes megfejtők között kisorsolunk egy 5000 Ft-os ajándékutalványt a Josef Seibel cég felajánlásával.

 

A helyes megfejtést (pontos név, cím, telefonszám) a jatek@tobbminttestor.hu címre várjuk, valamint kérjük a beküldöket, hogy jelőljék a levél tárgyában, hogy a Josef Seibel játék megfejtését küldik be.

 

Beküldési határidő: 2014. december 27.

Korábbi cikkeink

ImmuntesztSokan nem is tudják, hogy mi állhat a gyakori betegségeik mögött. Ma Magyarországon negyvenezer primer immunhiányos beteg élhet úgy, sokan nem is tudnak betegségükről. Krónikus fáradság, hasmenés, visszatérő fülfolyás vagy bakteriális arcüreggyulladás – ezeket a betegségeket nem vesszük komolyan, egyszeri problémaként kezeljük.
Csipetnyi egészségA parajdi sóbánya mintájára Budapesten meglepő helyen, egy légoltalmi helyiségében gyógyító sópincét alakítottak ki, hogy gyerekek és felnőttek egyaránt enyhülést találjanak krónikus légúti bajaikra. 
Monoton, mégsem unalmasA monodiéták alatt meghatározott ideig, kizárólag egyfajta étel fogyasztható. Ezekkel akkor is lehet fogyni, ha az adott étel nem kifejezetten fogyókúrás. A szervezetnek az emésztés megkönnyítéséhez ugyanis sokszor az is elegendő, ha nem kell szétválasztania a szervezetnek a bevitt élelmiszerekből a fehérjét, a szénhidrátot, a keményítőt és a zsírokat.
A fenntartható építészet alapjai - Nem a házzal indul az ökologikus építészet!Az épületek az összes energia felhasználás nagyjából 40 százalékát teszik ki, így egyértelmű, hogy ezen kellene spórolni. És úgy tűnik, lehet is. 
Népbetegség – nem csak MagyarországonAz allergia nem kímél egyetlen népcsoportot és földrészt sem, nincs olyan hely, ahol ne szenvednének ettől a betegségtípustól: világszerte több mint négyszázmillió ember nevezhető allergiásnak!
Évtizedenként változikBár tudjuk, hogy sokan nem értenek majd egyet velünk, mi mégis sorra vettük a XX. század szépségideáljait – évtizedenként.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/