Josef Seibel játék 1

Játsszon velünk! 

 

Mikor és hol alapult a Josef Seibel Schuhfabrik GmbH?

 

a)  1886 Hauenstein, Németország

b)  1992 Csenger, Magyarország

 

A helyes megfejtők között kisorsolunk egy 5000 Ft-os ajándékutalványt a Josef Seibel cég felajánlásával.

 

A helyes megfejtést (pontos név, cím, telefonszám) a jatek@tobbminttestor.hu címre várjuk, valamint kérjük a beküldöket, hogy jelőljék a levél tárgyában, hogy a Josef Seibel játék megfejtését küldik be.

 

Beküldési határidő: 2014. november 27.

Korábbi cikkeink

Privát praktikákSzínész, zenész, modell, szakács, sportoló. Mindenkit ledönthet a lábáról az influenza, de nem biztos, hogy hasonló problémát hasonlóképpen kezelnek. Ismert emberek osztották meg velünk gyógyulási praktikáikat.
Gyógyulás a természet erejével A föld belsejéből feltörő termálvízforrásokat ma már nemcsak azok keresik fel, akik a legkülönbözőbb testi bajoktól szenvednek, hanem olyanok is, akik számára a termálvizes fürdőzés tökéletes megoldás a modern életformával együtt járó stressz oldására is.
Mindegy, csak színes legyenA rákról sokáig úgy gondolták, hogy genetikai eredetű betegség, mára bebizonyosodott, hogy az érintettek alig ötödénél bizonyítható ez, vagyis a hátterben – persze a genetika is, de – elsősorban a helytelen életmód áll.
Új élet egy új módszerrelA hosszú ideje húzódó deréksajgásra vagy az évenkénti több becsípődésre ma már a hagyományos orvosláson alapuló, modern gyógyászati eljárások is megoldást kínálnak. 
Gyors gombás csirkemellTestŐr - Gyors gombás csirkemell
Tippek, trükkök és népi gyógymódok a kínzó tünetek ellenBár tény és való, hogy az allergiás megbetegedések robbanásszerű elterjedése a világban a modern kor emberének túlhajszolt életvitelének is köszönhető, korábban is voltak allergiások, igaz, jóval kevesebben. Nekik gyógynövények és népi praktikák segítettek a túlélésben.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/