TestŐr Játék 53 - Nyertes

TestŐr Játék

 

A Több mint TestŐr Népbetegségek részében feltett kérdésre a helyes válasz:

 

A nem stabil felületen, pèldául ülőlabdán való ülés mely izmainkat erősítheti meg?

 

A: Gerinctartó izmok



Nyertesünk: Green Bernadett, Debrecen

 

Gratulálunk!

Korábbi cikkeink

Öko-trendManapság már a ruhatárunknak is harmonizálnia kell a környezettudatossággal és az egészségre való törekvéssel. Ez persze nem jelenti azt, hogy háncsszoknyát és krumpliszsákot kell hordanunk, egyszerűen csak vegyszermentes darabokat szeretnénk viselni úgy, hogy közben ne legyen lelkiismeret-furdalásunk attól, hány állatot vagy növényt kellett kiírtani és hány gyermekkéznek kellett vért izzadni a harmadik világban azért, hogy mi divatosak legyünk.
Kiránduljunk okosan!Egy friss felmérés szerint évente egymillió ember keresi fel hazánk védett természeti területeit, ami nem is meglepő, hiszen tíz nemzeti park, kilenc natúrpark, harminchat tájvédelmi körzet, százötvenkét természetvédelmi terület és másfélezernél is több védett természeti terület található az országban, amelyek közül több a Világörökségi listára is felkerült.
Csipetnyi egészségA parajdi sóbánya mintájára Budapesten meglepő helyen, egy légoltalmi helyiségében gyógyító sópincét alakítottak ki, hogy gyerekek és felnőttek egyaránt enyhülést találjanak krónikus légúti bajaikra. 
Népbetegség – nem csak MagyarországonAz allergia nem kímél egyetlen népcsoportot és földrészt sem, nincs olyan hely, ahol ne szenvednének ettől a betegségtípustól: világszerte több mint négyszázmillió ember nevezhető allergiásnak!
Privát praktikákSzínész, zenész, modell, szakács, sportoló. Mindenkit ledönthet a lábáról az influenza, de nem biztos, hogy hasonló problémát hasonlóképpen kezelnek. Ismert emberek osztották meg velünk gyógyulási praktikáikat.
A hatodik ízÉdes, sós, savanyú, keserű – ezeket az ízeket már ismerjük. Bár néhány éve már definiálták az ötödik ízt, mi most a hatodikat próbáljuk „elcsípni”.  

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/