TestŐr Játék 43 - Nyertes

TestŐr Játék

 

A Több mint TestŐr hormonháztartás egyensúlya részében feltett kérdésre a helyes válasz:

 

Milyen tünetei vannak az irritábilis bélszindrómának?

 

A. puffadás

 

 

Nyertesünk: Szabó Nikolett, Tiszaújváros

 

Gratulálunk!

Korábbi cikkeink

A fenntartható építészet alapjai - Nem a házzal indul az ökologikus építészet!Az épületek az összes energia felhasználás nagyjából 40 százalékát teszik ki, így egyértelmű, hogy ezen kellene spórolni. És úgy tűnik, lehet is. 
A bio nem elég!A bőr a legnagyobb szervünk, amely testsúlyunk majdnem 15%-át, összfelülete pedig átlagosan 1,4–1,6 négyzetmétert tesz ki. Azt már ki sem mernénk számolni, ekkora területen mennyi méreg felvételére képes, ha rákényszerítjük. Éppen ezért egy magára valamit is adó TestŐr nem ken akármit a bőrére!
A szerelem elfújja a polleneketAmikor egy pollenallergiás ember szerelmes lesz, ne csodálkozzon azon, ha megszűnnek addigi tünetei. Az euforikus állapot lelkileg és testileg is védelmet nyújthat az allergiás reakciókkal szemben. Nézzük, hogyan!
FürdőszobatitkokA környezettudatos, bió, öko és natúr kozmetikumok fejlesztése és gyártása nem csak egészségügyi kérdés, hanem társadalmi felelősség is. 
Gazdi süti a kutyasütitKevesen kezdjük bevásárlásunkat az üzletek állateledeles polcainál. Találomra válogatunk a zacskók és konzervek között, pedig ezt is sokkal tudatosabban kellene!
Indítsunk szatyorközösséget!A plázák és hipermarketek korában egyre több alternatív önszerveződő közösség alakul, hogy a tagok a környékbeli gazdáktól egészséges táplálékhoz jussanak. A szatyorközösség névre keresztelt „mozgalom” is ilyen. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/