TestŐr Játék 19

TestŐr Játék

 

Nézze a Több mint TestŐr műsorokat és játsszon velünk! 

 

Bakos Zsuzsi életmód coach milyen kártyából kérte, hogy hozzon Karádi Bernadett? 

a.)    tarot kártya

b.)    kényeztető kártya

 

A helyes választ a Több mint TestŐr, Coca Cola Testébresztő TestŐr Team ötödik részéből tudhatják meg.

 

Vasárnap a TV2-n, augusztus 10-én.

Szombaton a FEM3-on, augusztus 16-án.

Hétfőtől péntekig a SuperTV2-n, augusztus 11-től - augusztus 15-ig.

 

A helyes megfejtők között Norbi Update Magazin féléves előfizetés valamint egy Hawaiian Tropic napozó csomagot sorsolunk ki!

  

 TestŐr Játék 16

 

A helyes megfejtést (pontos név, cím, telefonszám) az jatek@tobbminttestor.hu címre várjuk.

Beküldési határidő: 2014. augusztus 14.

 

Korábbi cikkeink

A bio nem elég!A bőr a legnagyobb szervünk, amely testsúlyunk majdnem 15%-át, összfelülete pedig átlagosan 1,4–1,6 négyzetmétert tesz ki. Azt már ki sem mernénk számolni, ekkora területen mennyi méreg felvételére képes, ha rákényszerítjük. Éppen ezért egy magára valamit is adó TestŐr nem ken akármit a bőrére!
A szépség ára - Mit várhatunk a biokozmetikumoktól?Egyre több kozmetikumra kerül rá a „természetes”, „natúr”, esetleg a „bio” jelző – még akkor is, ha az adott termék összetevői inkább a laboratóriumok világából származnak. De akkor honnan tudhatjuk, hogy amit megveszünk, az valóban természetes összetevőket tartalmaz-e? És mit várhatunk, ha áttérünk ezek használatára?
Egészséges erotika - Amiről feltétlenül beszélni kell A színvonalas és élvezetes szeretkezéshez az örömteli előjáték mellett a biztonságos védekezés is hozzátartozik. A lehetőségekkel és ezek érzéki alkalmazásával kapcsolatban Füredi Krisztián szexuálpszichológus és dr. Szuromi András nőgyógyász ad néhány megfontolandó tanácsot.
Az inzulinrezisztencia esetén sem kell lemondani a desszertekrőlAz inzulinrezisztencia esetén sem kell lemondani a desszertekről
Így fogytak nagymamáink! - Zsírégető örökségünkUgye nehéz elképzelni a törékeny nagyiról, hogy hajdan ő is fogyókúrázott, és különféle módszerekkel próbálta megőrizni vagy visszanyerni karcsúságát? Márpedig több olyan praktikát érdemes megtanulni tőle, ami örökérvényű, hatékony és természetes.
Csirketekercs „sárga rizzsel”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/