TestŐr Játék 14.adás 2016.04.10.-Megfejtés

TestŐr Játék


A Több mint TestŐr elöző észében feltett kérdésre a helyes válasz:

A nyírfát melyik évszakban lehet csapolni? 

B: Tavasszal

 

A helyes megfejtő:

Riegelné Anni

Budapest 

Gratulálunk!

Korábbi cikkeink

Kozmetológiai forradalom Új „fegyverek” a hiúság szolgálatábanAz esztétikai bőrgyógyászat hatalmasat fejlődött az elmúlt évtizedben. A korábbi, hosszú felépülési idővel járó beavatkozásokat az egyszerűbb, természetesebb és hatékonyabb módszerek váltották fel.
Fűből, fáról, tengerből - Bőrfeszesítő csodakencékFogyókúra közben könnyedén előfordulhat, hogy a bőr veszít rugalmasságából. Ám számos speciális készítmény közül választhatunk már, amelyek feszesítő, kötőszövet-erősítő hatóanyagokat tartalmaznak. 
Zöld kávétól pörög a napAusztráliában, az USA-ban és Nyugat-Európában már régóta hódít az instant zöld kávé keverék. Nálunk is egyre többen váltanak a hagyományos kávéról a könnyen elkészíthető és egészséges reggeli italra, ami élénkítő fogyasztószer is egyben.
Álmodozás, amely vonzóvá tesz - Képzelődéssel is növelhető a csábos hatósugárLétezik, hogy valaki egy karosszékben pihengetve, ellazultan álmodozik önnön növekvő csáberejéről, aztán a fotelből már egy szexis csodanő kel ki? Ha nem is hipp-hopp, mint a mesékben, de a dolog nem lehetetlen! A módszer neve, amivel többek között az érzékiség és az önbizalom is növelhető: Agykontroll.
Amikor a védekezés túllő a célonAllergia. Olyannyira elterjedt a modern korban ez a fajta megbetegedés, hogy talán nincs is olyan család, amely ne lenne érintett…
Vényköteles fogyókúraEgy-egy betegség kapcsán még nem szabad lemondani az alakformálásról, csak körültekintőbben kell választani a diéták és a mozgásformák közül. Sőt, a felesleges kilók felszámolásával a gyógyulásra is nagyobb esély van. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/