TestŐr Játék 12.adás 2016.03.20.

TestŐr Játék


Nézze a Több mint TestŐr műsorokat és játsszon velünk! 

Mivel lehet hatékonyabb a tavaszi nagytakarítás?

A:olajjal 

B: gőzzel

 

A helyes választ a Több mint TestŐrből tudhatják meg!

Játszanak és nyerjenek egy Eredeti Aloe Vera italt  az Alveola Szépségápolási cég felajánlásával valamint egy páros belépőt a Turay Ida Színház Párizsi éjszakák című zenés vígjátékára.                    

Korábbi cikkeink

Fűből, fáról, tengerből - Bőrfeszesítő csodakencékFogyókúra közben könnyedén előfordulhat, hogy a bőr veszít rugalmasságából. Ám számos speciális készítmény közül választhatunk már, amelyek feszesítő, kötőszövet-erősítő hatóanyagokat tartalmaznak. 
Gondolkodom, tehát allergiás vagyokKétségtelen tény, hogy miként az emberiség fejlődik, ahogyan egyre fejlettebb lesz a civilizáció, annál több és különlegesebb betegségfajta jelenik meg: újak ütik fel a fejüket, régiek alkalmazkodnak a változásokhoz, mutálódnak, pusztítanak.
Kollagén és hyaluronsav, a feszes bőr titka? Bőrünk 75%-át kollagén alkotja. E jelentős vízmegkötő tulajdonságú összetett fehérje a bőr struktúrájának nélkülözhetetlen vázanyaga. A napsugárzás, a légszennyezés és az öregedési folyamatok nemtől függetlenül lassítják a kollagén termelést, melynek első jelei a bőr öregedése és megfakulása, a mimikai ráncok megjelenése a csontok mozgását lehetővé tévő porcszerkezet elvékonyodása. A kollagén szájon át történő adása csökkentheti az életkorral járó mimikai ráncok mélységét, fokozhatja a bőr foly
Sóból is megárt a sokk! Minden káros amit tiltanak?Az utóbbi évek egyik „mumusmítosza” a mindenki számára szükséges só körül kerekedett.    
Gyógynövény enciklopédia - Természetes segítség a fogyáshozBetűrendbe gyűjtöttük azokat a gyógynövényeket, amelyek a fogyókúrában is kiváló társak. Legtöbb közülük a kertekben is megtalálható, és csak arra várnak, hogy elfogadjuk az egészségünket védő, jótékony ajándékaikat.
Az inzulinrezisztencia esetén sem kell lemondani a desszertekrőlAz inzulinrezisztencia esetén sem kell lemondani a desszertekről

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/