Beauty & Style kiállítás 2019

Idén október 18-20. között másodszor rendezi meg a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ Magyarország legnagyobb szépségipari rendezvényét, a BEAUTY & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítást. Az eseményen a szakma három nagy területe (kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolás) mutatja be innovációit, a legújabb szépségtrendeket és a legjobb termékeket a szakembereknek, valamint a nagyközönségnek.

 

A háromnapos rendezvényen, 5000 nm-en mutatkoznak be az iparág, a kozmetika, a fodrászat, valamint a kéz-és lábápolás legjobb gyártói és forgalmazói. A termékbemutatókat ezúttal is gazdag és színvonalas programok színesítik, öt programhelyszínen.

A kiállítás szakmai partnere, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) Kézműves Tagozata számos tematikában szervez szakmai és közönségtalálkozókat. A kiemelt témák között van a különböző innovatív hatóanyagok használata, a körömbetegségek legújabb kezelési terápiái és a kozmetikában használt fényterápiás újdonságok bemutatása. Mindezek mellett a szakemberek tanácsot kaphatnak a szalonok mindennapi munkáját segítő folyamatok digitalizálásához, a reklamációk kezeléséhez és a felelősségbiztosításokhoz.

A rendezvényen külön témaként a szakemberek oktatása is helyet kap. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara oktatási és képzési igazgatója részletezi az új törvényt, amely alapjaiban megváltoztatja a Magyarországi szépségipari szakképzést.

Több mint 40 versenyszámban hirdetnek megmérettetéseket a kiállításon: itt rendezik meg a többi között a 61. Országos Fodrász és Kozmetikai Bajnokságot; a III. Országos Kozmetikai Masszázsversenyt, és idén először - több kategóriában – a Nemzetközi Pillás Kupát.

Az esemény szakmai nagykövetei: Sebestyén Ágnes műköröm-építő szakoktató, nemzetközi nailart oktató és Pohorelli Betti make up artist és Hajas László mesterfodrász, akik a helyszínen állnak az érdeklődők rendelkezésére, és engednek betekintést a munkájukba.

„Mindig is irigykedve néztem a külföldi utazásaim alkalmával, milyen csodálatos szakmai kiállítások vannak szerte a világban. Soha nem értettem, Magyarországon miért nem sikerül összefognunk, együtt ünnepelni, beszélgetni, egymástól tanulni, egyszóval szakmázni – mondja Hajas László. - Sok hazai rendezvény volt már, de sajnos ezek az évek alatt valahogy veszítettek a vonzerejükből. Most újra itt van egy olyan kezdeményezés, amely a szépség szakmáiról szól, egy márkafüggetlen, minőségi esemény, ahol mindenki jól érezheti magát, informálódhat, tanulhat, versenyezhet. A szervezők tavaly már bebizonyították, hogy lehet Magyarországon is minőségi szakmai eseményt létrehozni és biztos vagyok benne, hogy ebben az évben még jobb lesz, több kiállítóval, több bemutatóval, több versenyzővel” – teszi hozzá a mesterfodrász.

 

Szépségipari szakemberek regisztráció ellenében ingyenesen látogathatják a kiállítást!

 

Bővebb információk a programokról, versenyekről, szakmai regisztrációról a www.beautyandstyle.hu oldalon, a facebook.com/beautyandstylekiallitas vagy az instagram.com/beauty_and_style_kiallitas oldalon.

 

Hasznos tudnivalók

A kiállítás időtartama: 2019. október 18-20.
Helyszíne: HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ, G pavilon
Nyitva tartás
2019. október 18. (péntek), 12.00-18.00
2019. október 19-20. (szombat-vasárnap), 10.00-19.00

 

A rendezvény ideje alatt a látogatók, így a sajtó munkatársai is térítésmentesen parkolhatnak a Hungexpo területén.

 

Budapest, 2019. október 11.

< Vissza a cikkekhez Megosztás a facebookon

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/